Merhaba arkadaşlar sizlere bu konuda yaklaşık 2 ay once başladığım ama surekli oynadığım PlaguelandWoW'u tanıtacağım. Yaklaşık olarak 2 aydır oynadığım bu serverda yabancılarla oldukca iyi bir arkadaşlaık bağına sahip oldum az buz bir ingilizce ile gercekten insanlarla cok iyi iletişim kurabiliyorsunuz. Serverda cok farklı ulkelerden oyuncular oldugu icin oyuncuların genelde ingilizcesi kotu ama her turlu anlaşılabiliyor. Bende oyunda nakit para karşlığında birkac ozel itemler aldım 3-4 tane Turk arkadaş ile oynuyoruz aynı guilddeyiz ve artık sizleride davet ederek gercek Turk gucunu tum yabancılara aşılamak istiyorum. Oyun icinde her konuda yardımcı olabilirim. Oyunun Ozelliklerine gelecek olursak; - 1 - Lv'da baslıyorsunuz ve 255e kadar kasıyorsunuz kasmak oldukca basit 1 mobtan 2 lv falan atlanıyor ve level kasma mapleri mevut. Servera gelirseniz level konusunda sizi yaklasık 15-20dk icerisinde 255 lv yapabilirim. - 2 - Gunluk user sayısı ally horde dahil toplamda 150 civarı oluyor bu pvp yapabilmek icin gayet yeterli bir sayı hatta coğu bossu canlı gormek bile cok zor olu bossun yanında 30-40 dk beklediğimi bilirim kesebilmek icin. - 3 - Karakterler arasında guc ucurumu yok cok guzel ayarlanmış classlar aynı gucte olduklarında birbirlerini kesebilmekteler ekstra guclu bir karakter yok serverda - 4 - 70 Lv olunca npc'den ful t-6 itemlerinizi alıyorsunuz ve 255 lv olunca da tekrar npcden ful s5 itemlerinizi tanesi 5k gold olmak şartıyla alabiliyorsunz - 5 - s6 itemleri duşurebilmek icin raidlere katılıp bossları kesiyorsunuz 1 bosstan 1 parca her karaktere ayrı olarak itemler duşmekte. Duşuk ihtimal bazen bazı classlara eşya cıkmayabiliyor. - 6- s6 larınızı da fulledikten sonra sıra s7 iteme geciyor bu s7 itemlerin kılıclar dahil toplam 8 parcasını ( Armorlar tanesi 40khonor - 40 AB tokeni ) olara ( Kılıcları 60k honor 60 AB tokeni ) olarak elde edebiliyorsunuz. Geriya kalan s7 itemleride arenada ki ve dragothada ki bosslardan duşurebiliyoruz. - 7 - Itemlerin cogunu alabilmek icin arathi basin tokeni gerektiği icin arathi basin'de kıran kırana guzel ve zevkli mucadedeler olmakta Oyundaki isimlerimiz HORDE " Pislick " " Bll " " Ottoman " "theowl " Bu isimlere whisp atmanız halinde her konuda yardımcı oluruz Site: http://plagueland.com __________________