Satılık wow account 11 tane lvl 100 + artı 3 tane account
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık wow account 11 tane lvl 100 + artı 3 tane account
-
30-09-2019, 10:57:15Wow'u bırakacağım icin accountumu satıyorum. Fiyat: 1350 TL 1---> İcinde 11 tane her classtan lvl 100 char ve 400K gold olan ana accountum SATILIKTIR 2---> İcinde 1 tane lvl 100 warrior ve lvl 90 priest olan ikinci accountum HEDİYEDİR 3---> İcinde lvl 90 ve 85-86 charlar olan MoP expansionlu ucuncu accountum HEDİYEDİR 4---> İcinde 4 tane lvl 80 char olan (bir tanesi full ascended) Guild Wars 2 accountum HEDİYEDİR Asıl accountta İcinde her classtan lvl 100 char var (toplam 11 tane) Lvl 100 Night Elf Rogue - 665 ilvl Lvl 100 Human Warrior - 662 ilvl Lvl 100 Night Elf Hunter - 662 ilvl Lvl 100 Worgen Druied - 660 ilvl Lvl 100 Dwarf Shaman - 652 ilvl Lvl 100 Human Warlock - 658 ilvl Lvl 100 Human Paladin - 655 ilvl Lvl 100 Pandaren Monk - 643 ilvl Lvl 100 Gnome Priest - 636 ilvl Lvl 100 Human Mage - 632 ilvl Lvl 100 Worgen Deathknight - 632 ilvl Lvl 75 - 75 -70 ve daha duşuk lvl charlar... 340.000 gold var her gun 2-4k artıyor. Şu haliyle 7 ay aylık odemeden oyun icinden gold ile WoW Token alarak oynayabilirsiniz. Her ay zaten WoW Token goldundan fazlasını kazanabilirsiniz. Toplam 70 kadar bir suru ozel mount ve normal mountlar... 1-2 saatte sadece ırk mountlarını vs toplasanız 100-150 mounta ulaşır Butun karakterlerin mount hızı 420 belki 1-2si 390da olabilir bakmadım. Priest ve Monk haric hepsinde ozel duzenlenmiş armor ve silah transmogları var. 10 yıllık account. Accountu ANKARA veya KASTAMONU€™da elden teslim ederim, başka bir şehirdeyseniz de bir şekilde elden teslim etmeyi tercih ederim. En uygun şekli budur. Teslim edeceklerim: Gizli soru ve cevabı Mail adres değişikliği CD-Key artık hala kullanılıyor mu bilemiyorum 10 yıl oldu bu account acılalı. Eski kutularını vs veririm Battle.net account butun bilgilerini veririm Zaten ilk sahibiyim isim soyadda sıkıntı olma ihtimali de yok Kimlik fotokopimi veririm. Yanında iki accountum daha var onları da veririm. Birisinde WoD haric butun expansionlar var. Birisinde WoD dahil var icindede lvl 100 warrior ile 90 lvllerde priest vardı. Onlarda şahsi accountlarım. Fiyatta pazarlık olabilir ama kesin demiyorum cunku gold ve ilvlleri surekli artıyor.. 10 sene emek verilmiş kolay kolay toplanamayacak bir dunya legendary normal vs item, ozel mountlar, titlelar var. Arayıp komik fiyatlar teklif etmeyin lutfen. İLGİLENENLER İCİN DAHA DETAYLI BİLGİ: Butun charların cantaları genelde ağzına kadar dolu. Aylarca raidlere yetecek kadar flask var cantalarda. Hepsinde en az 5-6 tane extra roll hakkı var. WoD€™da hic pvp yapmadığım icin PvP gearları yok. Charlarda 10k 20k 30k vs birikmiş apexis crystaller var. Bi dunya raid buff taşları var (Hyper Augment Rune), charların coğunluğunda (Oralius Whispering Crystal) var raid harici flask gibi buff alabiliyorsunuz. İhtiyacım olan tum craftları kendi karakterlerimle halledebiliyorum. Enchant olsun gemler olsun kendi charlarım butun işimi goruyor. Şimdi yazarken baktım 1200 primal spirit birikmiş hazırda olan Savage Bloodlarla beraber 60-70 kadar Savage Blood yapıp craft yapabilir veya upgrade yapabilirsiniz. İsterkendinize craft yapın ister upgrade yapıp satın size kalmış. Satarim deseniz 60-70k gold eder upradeler. 4-5 charımda followerların hepsi 675 oldu. 3-4 charımda hepsi 660 ve uzeri. Yani hepsinde de Highmaul olsun Blood Furnace olsun reward chestlerini garanti kazanabiliyorsunuz. 11 tane lvl 100 char olduğu icin 7-8 saatte bir sadece follower gorevleri 2-3k para getirir Karakterle garnizonununzda maden veya cicek toplasanız 11 karakter birden ihtiyacınız olan herşeyi halledebilir. Tabi bu salvage olayına da yansıyor. Gunde 2 defa followerları kontrol etseniz her gun 50-100 arası salvage sandığı acıyorsunuz oradan gelen paralar ve itemler de cabası. Tum karakterler isim değişikliğine uygundur. Tam hatırlamıyorum ama buyuk coğunluğunda fly skilli 420'lik olması lazım tekrar bakıp yazarım. Sadece 100k gold bu ucma kacma işlerine vermişim :S Accountu ANKARA veya KASTAMONU'da elden teslim ederim, başka bir şehirdeyseniz de bir şekilde elden teslim etmeyi tercih ederim. En uygun şekli budur. Teslim edeceklerim: Gizli soru ve cevabı Mail adres değişikliği CD-Key artık hala kullanılıyor mu bilemiyorum 10 yıl oldu bu account acılalı. Battle.net account butun bilgilerini veririm Zaten ilk sahibiyim isim soyadda sıkıntı olma ihtimali de yok Kimlik fotokopimi veririm Burning Legionda hordede Hordish Moonstar ve devamında Dunemaul€™da Hajnal guildinin guildmastereydım. O zamanlar 2007-2008 gibi Turkiye€™nin en iyi guildiydi. TBC doneminde raid bossların first killerini takip edenler bilir. Eski accountumu 2008 yılında satıp oyunu bırakmıştım o zaman. Daha onceki accountu sattığım arkadaşın maili de duruyor gerek duyarsanız maili verebilirim. Bu account haricinde 2 account daha var. Bitanesine WoD'u hic almamıştım, bitanesinde de WoD alınmış Lvl 100 Horde Orc Warrior ve 90 kusurlerde Priest char var aktif olmadığı icin hatırlamıyorum şimdi. Tekrar oyuna donmeyeceğim icin bu accountları da veriyorum. Birde 4 tane lvl 80 char olan Guild Wars 2 accountumu da hediye veriyorum. 0536 460 67 55 no'lu telefondan arayarak, mesajla veya whatsap ile gunun her saati bana ulaşabilirsiniz. CHARLAR Onihime - Lvl 100 Night Elf Female Rogue Server: Burning Legion Item lvl: 665 Profession Herbalism: 700 Mining: 700 Armor Transmog: Ahn Qiraj 40 - Deathdealer Set kullanıyorum heralde serverda bu seti kullanan tek benim T2 - Deadfang Set T6 - Slayer Set Weapon transmog: Shard of Azzinoth - Black Temple Illidan Stormwind drop 6-7 ceşit dagger ve kılıc var trangmog icin Extralar: Warglaive of Azzinoths legendary sword seti Fangs of the Father legendary dagger seti Thunder fury, Blessed Blade of the Windseeker legendary main hand sword Mavis - Lvl 100 Human Female Warrior Server: Burning Legion Item lvl: 662 Profession Enchanting: 700 Jewelcrafting: 631 Armor Transmog: Hibrit ozel set giyiyor Ahn Qiraj 40 - Conqueror€™s Battlegear Set T6 - Onslaught Battlegear set Weapon transmog: Broken Promise kılıc The Fel Barrier shield 6-7 ceşit 1hand, shield ve 2hand silah transmog itemleri var. Extralar: Sulfuras, Hand of Ragnaros legendary 2h mace Thunder fury, Blessed Blade of the Windseeker legendary main hand sword Xhime - Lvl 100 Night Elf Female Hunter Server: Burning Legion Item lvl: 662 Profession Blacksmith: 648 Inscription: 669 Armor Transmog: Ahn Qiraj 40 - Striker Set giyiyor T6 - Gronnstalker€™s Armor set Hibrid set Weapon transmog: Golden Bow of Quel€™Thalas kullanıyorum oyunun en guzel bowu Kattu - Lvl 100 Worgen Male Druid Server: Burning Legion Item lvl: 660 Profession Blacksmith: 612 Jewelcrafting: 675 Armor Transmog: T5 - Nordrassil Set giyiyor Weapon transmog: Funeral Pyre staff var Birkac tane daha staff transmog icin. Extralar: Cat formda alevli kediye donuşturen Fandral€™s Flamescythe staffı var. Tosun - Lvl 100 Dwarf Male Shaman Server: Burning Legion Item lvl: 652 Profession Alchemy: 700 Herbalism: 381 Armor Transmog: Ahn Qiraj 40 - Stormcaller set giyiyor T6 - Skyshatter set T2 - The Ten Storms Set T3 - Earthshatterer Set Weapon transmog: The Ancient Scepter of Sue-Min 1hand mace The Fel Barrier shield Bir dunya shield var transmog Youjutsu - Lvl 100 Human Male Warlock Server: Burning Legion Item lvl: 658 Profession Tailoring: 614 Armor Transmog: Firelord Recolor Set Weapon transmog: Sealing Heartstaff Parpali - Lvl 100 Human Female Paladin Server: Burning Legion Item lvl: 655 Profession Alchemy: 531 Armor Transmog: Ozel hibrit set Weapon transmog: Blade of Wizardry 1h sw The Fel Barrier shield Tuntia - Lvl 100 Pandaren Female Monk Server: Burning Legion Item lvl: 643 Profession Inscription: 116 Armor Transmog: Ozel set yapmadım Weapon transmog: Polearmın kendi şekli guzel olduğu icin değiştirmedim Bebis - Lvl 100 Gnome Female Priest Server: Burning Legion Item lvl: 636 Profession Inscription: 52 Armor Transmog: Ozel set yapmadım Weapon transmog: Transmog yok Chimei - Lvl 100 Human Female Mage Server: Burning Legion Item lvl: 632 Profession Tailoring: 41 Armor Transmog: Cindercloth ozel hibrid set Weapon transmog: Transmog yapmadım Qurt - Lvl 100 Worgen Male Deathknight Server: Burning Legion Item lvl: 632 Profession yok Armor Transmog: T7 - Valorous Scourgeborne set giyiyor Weapon transmog: Transmog yapmadım henuz Efuli - Lvl 75 Troll Female Hunter Server: Argent Dawn Extralar: Eskiden kalma Leggionare rutbesi olduğu icin High Warlord Armor Seti ve High Warlord Silahları transmog yapabiliyor. Basat - Lvl 75 Tauren Male Warrior Server: Dunemaul Kamyon - Lvl 70 Orc Male Warrior Server: Bronze Dragonflight MOUNTLAR: Lich King Raid 10 man ve 25 man glory achievement iskelet dragon mountları Reins of the Icebound Frostbrood Vanquisher Reins of the Bloodbathed FrostBrood Vanquisher Great Brewfest Kodo (Sezonluk Brewfest World event ttreasure chestten cıkıyor %4 drop rate) Deathcharger€™s Reins (Stratholme instance boss drop %0,7 drop rate) 1 yıldan fazla surdu aralıklı olarak surekli farmlamıştım. Swift White Hawkstrider (Magistes Terrace heroic drop %4 drop rate) WoD lie Wolf Mount kolayca alınıyor zaten, tek eksik Zul Gurubdaki raptor mount kaldı. Onu da alınca alliancede tum horde mountlarına sahip olacak, duşuremedim bi turlu. Reins of the Raven Lord (Sethekk Halls heroicte Anzu€™dan duşuyor drop rate %1,6) 3 ay kadar hergun gidip kestim. Bunlar benim kullandığım mountlar bunların haricinde 70 kadar daha mount var accountta. Mounta kasmak isterseniz uyduruk mountları 1-2 saatte toplayınca direk 100-150€™ye cıkar mount sayısı hemen hemen her ırktan char var accountta. KARAKTERLERDEKİ TITLELAR Ambassador Artisan Blood Champion Destroyer€™s End Dragonslayer Jenkins Lumberjack Master Sergant Twilight Vanquisher of the Ashen Verdict of the Iron Vanguard of the Nightfall the Commandojack the Kingslayer the Light of Dawn the Patient Leggionare of the Alliance (gelmek uzere 3k kill kaldı) __________________