Sıkılmadan Oynayabileceğiniz WoD Hesap Satılıktır
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Sıkılmadan Oynayabileceğiniz WoD Hesap Satılıktır
-
30-09-2019, 10:56:54Giriş: Şimdi arkadaşlar 3 yıldır oynadığım ve hic sıkılmadan karakter kastığım. Wod (Digital Collector's Edition yani mountludur) Hesabımı satıyorum. Sebebi farklı bir accounta gecmem. Başka arkadaşlar nasiplensin dedim Gel gelelim account ve hesap bilgilerine: Karakter Bilgileri: Acıkcası 9 Tane 100 lv 2 tane de 90 olduğu icin hepsini tek tek paylaşmaya uşendim fakat siz kendiniz siteden bakabilirsiniz. (DK de var bir tane altta kalmış isteyen olursa onuda koyarım) Battle.net Hesap Bilgileri Gizli Soru/Cevap: Biliniyor Kullanılan kodlar: Mevcut Değil (Dijital Alım) Hesabı sizden once kullanan var mı: Hayır Authenticator yada SMS Bilgilendirme Sistemi: İkiside var ama kaldırırım. Fiyat: 900TL (3600 lira hesap ozeti var accountta isteyene atarım) Pazarlıkta yapılabilir. Parayı elden veya Paypaldan alabilirim. (Paypal'da olan dolandırıcılıklar yuzunden biraz korumalı olacak iş.) Mount Olarak: Cok mount yok ama shop mountlarından 4 tanesi var. (60 Euro= 200 Lira yapar) İletişim Bilgileri Şehir: İstanbul E-posta: [email protected] Telefon: 0 545 363 64 64 (WhatsApp ile ulaşabilirsiniz) __________________