World Of Warcraft Beginning
World Of Warcraft0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- World Of Warcraft
- World Of Warcraft Beginning
-
30-09-2019, 10:51:13Selam Beyler , Ben Ve 2-3 Arkadas Daha WoW Oynamaya Karar Verdik . Onceden Knight Oynuyordum Ben Ve Charakterim Hacklendikten Sonra Biraktim. Simdi Sizlere (WoW Manyaklari, Yakinda Bende Araniza Katilacagim :P ) Birkac Sorum Olacak. Ilk Once Ben Halen Okuyorum Ve Okulumun Kotu Olmasini Istemiyorum Sizce Gunde 2-4 Saat WoW Oynamak Yetermi Lvl 70 Olmak Icin ? Benim Pc : 766MB Ram 2.53 GHZ G Force Fx 5500 256Mb Ekran Karti Sizce Bu Pc Le Iyi WoW Oynanabilirmi Yoksa WoW U Laptoptumami Kaydediyim Laptop : 2Gb Ram 1,66 Core 2 Duo GForce Go 7600 128 Ekran Karti Yanliz Laptopta Fazla Iyi Oynayabilecegimi Sanmiyorum . Duydumki Birsuru Skill Varmis Laptop Klavyesi Normal Klavyeden Cok Daha Kucuk Ondan Normal Pc De Oynamayi Tercih Ederim. Ilk Basta Burning Crusade Siz Oynamayi Dusunuoz . Level 60 A Gelirsek Onuda Aliriz. Sizce En Iyi Nerde Experience Points Toplaya Bilirim ? Ve 3 Cesit Server Oldugunu Duydum ( PvP PvE oburunu unuttum ) Ben Simdi PvE de Charakterimi Acsam Sonradan Yani Saglamlastigimda PvP Serverine Gecemezmiyim ? Ve Gercekten Okadar Fazla Skill Oldugu Dogrumu ? Yani Butun Skiller Gereklimi Yoksa Gereksizleride Varmi Bide En Son Sorum ... Biliyorum Soru Biraz Classic Olcak Ama Yinede Sormak Isterim Sizce Hangi Charakter Ve Hangi Irk? Charakter Den Zevk Almak Istiorum Yani Onceden ( Knight Online Zamaninda ) 1 Warriorum Ve 1 Priestim Vardi . Warrior Cok SIkmaya Baslamisti Cunku Durmadan Ayni Skilli Vurup Duruyordum Sonra Priest Actim . Ilk Basta Zevkliydi Ama Sonra Usandirdilar Beni . Kim Olurse Olsun Sucu Hep Bende Buluyolardi ... Tabi Kendisi Butun Orclarin Icine Dalarken Suc Yok. Charakter in Oynanisi Zevkli Olcak Ve Heycan Vercek ... Simdiden Hepinize Tessekur Ederim . Yardim Edene Rep ..:P __________________