Arkadaşlar bildiğiniz gibi mage kasıyorum.Fakat bir turlu karar veremedim. Oncelikle hepsinde koxperlara veya sword ve axe kllanan kişilere karsı yanımda old harpys belt de bulunduracağım... Yarı paper flame olursam: +7 scho +0 veya +1 dual fr +0 ske belt +1 ep +1 lich dual +8 2.grade set paper flame olursam: +7 lycaon +0 veya +1 dual fr +0 ske belt +1 ep +1 lich dual +8 1. grade set int glacier: +7 garp +1 veya +2 dual shio +0 ske belt +1 ep +1 lich dual +7 shell set +7 mage crimson dd int lighting: +7 elysium +1 veya +2 dual imir +0 ske belt +1 ep +1 lich dual +7 shell set +7 mage crimson dd int flame: +7 hell blood +0 veya +1 dual fr +0 ske belt +1 ep +1 lich dual +7 shell set +7 mage dd Arkadaslar tp mage ol gibi yorumlar yapmayıp bunlar arasında değerlendirirseniz sevinirim.Bir de simdilik ( daha cok kasmalık ,bdw, arada pk) itemleri bunlar ilerde sağlamlastıracam.rinqleri param yeterse 2. si gbi yapacağım (orn : +1 fr ye yeterse +1 yetmesse +0 gibi ) Lutfen iyi anlayan arkadaşlarım bana yardım etsin.Koxpu sorun etmeyin(koxp war paper olma tek yersin gbi yorumlar yapmayın yani cnku int olsam da pek bişiy farketmeyecek bunu goze alarak gelıyorum.) En cok hanqisiyle zevk alır hangisiyle adam alırım benim icin bu onemli... __________________