Knightonline oyununa Manes serverinde başladım.. EsTaDoS karekterini bilen bilir.. Charı satıp bir sure ara verdim.. Sonrası.. Kronos Serverinde başladım.. lDenizl (Rogue) karakteri ile oynadım ve char 78 lvl oldu... Uzerinde 70-80 GB lik item vardı.. Charı 74 lvl' e kadar hf ve koxpsuz kastım.. 74 lvl olunca kasmak zorlaştı ve Eslant'ta partilere girmem icin HF var mı? sorusu ile karşılaştım.. Direndim bir sure partylere almadılar... Herkes bir şekilde hf ile kasıyordu ve beni de zorladılar.. Hf aldım char 79 olmak uzere iken soyuldu (hack yedi).. İtemler gitti.. Hf dışında ne bir siteye girdim ne de illegal bir proğram kullandım.. HF'yi kullanmama ise sizler yani playerler zorladı... Cunku partylere kasmak icin almadınız... Buraya kadarmışş. Oyunu bıraktım.. PC den de sildimm.. Giden gitti.. Gidene yanmak, ağlamak, sızlanmak, isyan etmek boşuna bir iş olur.. Sadece hack atanlara derimki o itemlerden elde edeceğiniz para biryerlerinizde kalsın.. Beyler bu oyun hackırların karnını doyurmak icin oynanmakta bence.. Oyunu bırakırsanız iyi olur.. HF' yi de sorgularsanız daha da iiyi olur derim.. HF kullananlar ya hack ya da ban yiyor... Birileride emeğinizi, emeğimizi afiyetle ic ediyor.. Benden hatırlatması... Ben tamamne bıraktım... Sizlwrde bir duşunun... lDenizl = / Deniz.... __________________