Evet Arkadaslar Yaklasık 4 Yıldır Manes Swsindeim İyi Kotu Gunlerimiz Oldu Kavga Ettiğim adamda Cok Oldu Kardesim dediğim Adamda Cok Oldu Bu sure Zarfında Bu Oyunun en Zevkli Tarafı Bence Ronark Land Base idi Yaklasık2-3 Senedirde Basedeim Zaten Hele Son 1 Yılda Bulunduğum Mythology Ve godummupresok Clanlarıyla Pk Atmak Sohbet Etmek İn Tadı Hayatımda Her Zaman Baska Bir Yerde Olacak... Oyunu Bırakmadan Once Bu Clanla İliskimi Kesmek Zorunda Kalmıstım Ama Hepsine Bugune Kadarki Saygı ve Dostluk Ortamından Dolayı teşekkurlerimi Sunuyorum...4KQLERA(ozkan Abi) Rtuk(berk) Fantazi23(kerem) Priestbrs1(barıs) ImBigtrouble(Ufuq) Foryouexident(mustafa)Monorasam(Tamer abi) Mrshelynar(onur) JrFelmyheart(hasan) Quenzy....(pmni Bilmiorm Gokhan ) TheFread(tolga) Perfectwomen(asil) Exotic(mert) Yorgundemokrat(yuksel, Bulut Abi) Yuv(alp Abi) Sonsewgi(deniz Abi ) Suit(umut Abi) Comebackmustang(izzet) vahsetpich(yigit) Determine(veysel) Bunlar Su Anda Aklıma Gelen Abi ve dostlarım Adını Yazmadıklarım Kusura Bakmasın Hepsine Cok teşekkurlerimi İletiyorum hea Birde Manesin efsane İsmi Vincenzolaquinta (satim Benim ) Sanada TEşekkurler... İyi Forumlar Arkadaslar Bir Gun Tekrar Gorusmek Dileğiyle Hakkınızı Helal Edin... Artık Charda Daima Ferhat( Eski Byscorpion) olacaktır...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ILaZWarrioR(bunyamin) Elveda Manes...