Artik oynamiyorum cok hesapli 8tane 100lvl slyvanas account
Oyun Dünyası0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Artik oynamiyorum cok hesapli 8tane 100lvl slyvanas account
-
30-09-2019, 10:47:26Merhaba arkadaslar.Uzun sure wow oynadim ve artik uniye gidicem yani yollarimizi ayormanim vakti geldi.Oyunla cok eglendim guzel zamanlar gecirdim pisman degilim.Guzel bi accountum var draenor dahil tum ek paketleri var.Slyvanas realminde horde da ve alluence da toplam 8tane 100level karakter var profesionlari falan tamam parasi marasi guzel transmoglug esyalar var baya bi mount war 4 5 tane ejderha falan.Bn pvp yapiyodum o donemin pvp setleri var item olarak.Karakterler soyle mage warlock warrior 2paladin(1i dunemaulda) druid rogue death knight bunlar 100level bide sanirsam 75lvl monk var.Yani yeni patcheden once farkli klaslara hasret duyan veya yeni basliycak olup hem ekpaketleri bi arada almis hemde vakit kazanci olarak almak isteyenlere gayet uygun.Acikcasi piyasayi pek bilmiyorum ben ortalama hersey dahil 1500tl harcamisimdir bu accounta(store binekleri realm chabge faction change etc.) Fiyat olaraksa 250tl dusundum ama konusuruz gene pazarliga acigim dedigim gibi piyasayi bilmiyorum cok fazla parada istemiyorum elimden ciksin yeter.Accountun detaylarini fiyati odeme seklini herseyi konusuruz bana ulasin once bana Skype:cagdas705 veya steamden :Abu Chadojaar (rasputini resmi var) buralardan ulasabilirsiniz)dediginiz gibi degisiklikler yapabiliriz gelin once bi detayli konusalim. __________________