arakdaşlar bir suredir arkadaşlarla beraber eğlenmek icin knight oynuyorum fakat artık oyun eğlenceden cıktı ızdırap halini aldı. koxp bir taraftan k2'nin bi halta yaramayan abuk sabuk server bakımları bi taraftan artık iyice bezdirdi. gecenin bir vaktinden beri burdaki yazıları gozden gecirdim fakat hala kafamda bazı sorular var. şuan elimde cok onceden merak edipde bir arakdaşın ısrarı sayesinde tezgahtan aldığım 4 cd'lik wow paketi var. WARCRAFT 1.0.0 ve WoW-1.1.1-patch cd de mevcut. bu cd ile bir zamanlar playnetim de biraz oynadım fakat pek zevk alamadım. şoyleki ko daki gibi hareket heyecan yoktu bende fazla uğraşıp oyunu daha yakından tanıyamadım sebebi private serverin eksiklikleri olduğu icin deyip sorulara gecelim. 1-oncelikle orjinal serverlerde oynamak istiyorum. elimdeki cd ile kurulum yapıp gerekli yamaları indirdikten ve key satın aldıktan sonra mevcut serverlerde oynayabilirmiyim? 2- 1'in cevabı evet ise elimde orjinal oyun olmadığı icin orjinal key almam gerek bunu nasıl yapıcaz? (la de get ne kasıyon git orjinal kutuyu al gel işte ) 3- sen hic kendini kasma derseniz wow sitesinde 39 dolarmıydı 39 euromuydu ne birşey gordum bu ucret karşılığı burning crusade download edilebiyo ama bu yamasımıdır yoksa oyunun tamamıdır 4- anladığım kadarı ile bir eu birde us serveri var. forumda bir yerde geciyodu emin olmak istiyorum eu da aylık ucret 26 ytl us da ise 15 ytl civarına geliyormuş. bu konuda aylık ucret hakkında tam bilgi verirmisiniz eğer 15 ytl civarına gelen bir fiyat varsa kahrolsun knight __________________