DeviLKNiqht Hakkındaki karalama !!!
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- DeviLKNiqht Hakkındaki karalama !!!
-
30-09-2019, 10:42:18merhaba arkadaslar bugun oyunda hic yapmadığım bir şeyle iftiraya uğradım ve bu beni gercekten uzdu hatta oyleki oyunu bırakmayı bile duşundum benim hakkımda kardeşim hakan konu acmış ve bunları okuduğumda anladımki ben bu oyunda doğru yoldayım Oncelikle benim bu oyundaki felsefem bu sadece bir oyun ve bir oyun icin kimsenin kalbini kırmamayı kendime felsefe edindim aslında reel hayattada felsefem budur beni tanıyanlar bilir oyuna gelince guya ben veya benim chardaki diğer kişiler ep icin db cekmişler ben bu kişinin haklı olması olması ihtimaline karşı araştırdım konuyu ve sonuc şoyle benim charla oyuna giren bir kardeşim atilla bulmuş ve kesmeye başlamış tabi bu sırada ( isim vermek istemiyorum ) beni karalayan kişi oyundaki kardeşime party atmış kardeşimde 70 lwl wariorla atillanın hp sinin %60 ını aldığı icin doğal olarak partyi kabul etmemiş ve bu şahıs tekrar party atmış kardeşimde ben kabul etmediğim surece bu bana surekli party atacak die kabul etmiş ve atillayı kesmiş tabi kesince drobu almak icin db cekmiş ki ben bunu tavsiye etmiorum ama yinede drobu almamış ve bu şahıs almış drobu sonra drop benim clanımın diyerek uzaklaşmış şimdide beni droba db cekmekle sucluyo beni oyunda bi cok insan tanır ve bilir bugun o cocuk komander olup beni ustten karalerken benim komander arkadaslarım abi bırak verelim azının payını dediği halde hakaret ettirmedim ama o bana kufurlu konuşmaktan geri durmadı uyardıım halde hatta daha ileri gidip doverim falan ayakları yani klavye delikanlılığı yaptı şimdi ben 5 para etmez bir olay yuzunden karalandım olay bundan ibaret yorumu size cocuğuda vicdanına bırakıyorum allaha emanet olun. __________________