İnsanların hayatını mı kurtarmak istiyorsunuz? Onların zehirlendigi anlarda panzehiri mi olmak istiyorsunuz? O zaman Doktor olmamanız icin hicbir sebep yok.Bu yan meslek size bandajlar kullanarak insanların saglıklarını geri kazandırmanızı kısaca heal etmenizi saglar. Baska insanlara bandaj tedavisi uygulamak icin First Aid skill ine ihtiyacınız vardır. Bu meslegin ana yararı savas esnasında kendiniz veya grubunuzdaki insanları heallemektir. Yaratıkların uzerinden veya yolunuza cıkan gereksiz gibi gorunen bazı eşyalar cok iyi birer saglık kaynagı olabilir. Nasıl Doktor Olabilirim ? İsteyen herkes doktor olabilir.Fakat bazı mesleklerin first aid skill ini yanlarına alıcak yeri olmayabilir. Savascılar , Buyuculer , Avcılar gibi.. İlk Yardımın Temeli İlk yardımın temeli kıyafetler ile olusturulan bandajlardır.Bandajlar sayesinde diger oyuncuları tedavi edebilirsiniz. Ek Bilgi - Oyunculara bandaj uygulamanın belirli bir suresi vardır.Bir bandajı uyguladıktan sonra bir sure beklemeniz gerekicektir.Eger bir oyuncuya savas esnasında bandaj uygulamaya calısırsanız bandajın etkisi gecer.Ve bandaj uygulandıgınız oyuncuya yeni bandajı yapmak icin gene beklemeniz gerekir. - Her oyuncuya tedavi uygulandıktan sonra aynı oyuncuya uygulanıcak bir diger tedavi icin 60 saniye beklemek zorundasınız. İlk yardım gerecleri Anti Venom : Panzehir Heavy Linen Bandage : Kalın Keten Bandaj Silk Bandage : İpek Bandaj Heavy Silk Bandaj : Kalın ipek bandaj Gibi ceşitler mevcut. Ancak oyunun ilerleyen kısımlarında yeni ilk yardım uygulamaları var. Bunlar yeni bandajlar olarak cıkıyor. Bunlardan ilki Mageweave Bandage... Bunu yapabilmek icin, DUSTWALLOW MARSH taki Horde ussunden eğitim kitaplarını almalısınız. Burada 225 e kadar bu ytenekler ile devam edeceksiniz. Daha sonra 225 ten sonraki ilk yardım eğitimini hammerfalldaki Undead vermekte. Ufak bir quest ile verilen bu skill artışının sonucunda 2000 HP iyileştirebilen Heavy Runecloth Bandage yapabileceksiniz..
ALINTIDIR