EDİT_EDİT_EDİT 1)lvl 26 oldum.battle grounda girdim.+honor fln gelidği yazıyor fakat char penceresinden pvpye girdiğimde olum sayım haytta kalma sayım fln yazıyor fakat ustte honor hep 8 yazıyor.ne artıyor nede azalıyor.artırmak icin ne yapmalıyım 2)honor puanlarıyla bişeyler alındığı yazıyor.neler alınıyor ve bişey alabilmek icin en duşuk kac honor lazım 3)scout-sergant fln gibi rutbeler war.sanırım bunlarda honorla alakalı.gorduğum kadarıyla en duşuk scout.scout olabilmek icin ne kadar honor lazım.diğer rutbeler icin ne kadar gerekiyor bilen warsa bi yazabilirmi 4)yeni gelen blood elfler lvl 30u 2 gunde gecti.bunlar nasıl bu kadar hızlı lvl atlıyor?ben gorevleri yapıyorum arada sıradada seri ve iyi exp getiren yaratıkları belli bir sure kesiyorum.ama bunlar gibi 2 gunde 30 olmak imkansız gibi.sizin hızlı lvl atlamak icin bi taktiğiniz warmı? 5)interface siteleri ve bazı yabancı wow sayfalarında cosmos diye bişeyden bahsediyor ama ne olduğunu anlayamadım.bilgisi olan warmı? yardım eden herkese teşiekkurler.sorum olursa bu mesajı duzenlenleyip soracağım(sorular fazla oldu ama kusura bakmayın noobuktan) __________________