+9 ve +10 itemler hakkında bilgilendirme/Kronos human şerif
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- +9 ve +10 itemler hakkında bilgilendirme/Kronos human şerif
-
30-09-2019, 10:38:53Arkadaşlar daha once defalarca belirttim ancak tekrar belirtmekte fayda var.Şuanda satılan itemlerin hepsi illegal itemlerdir. İtem satan arkadaşlardan birkac tanesini rapor ettim ve banlandılar.Eğer itemler legal olsaydı item satmak sucundan sadece ticket sistemine erişimleri engellenecekti.Yani muşteri hizmetlerinden destek alamayacaklardı. Ancak sattıkları itemler illegal olduğu icin karakterler banlandılar.Eğer buraya gelipte reklam yapmak amacı ile banlanmadığını iddia eden olursa elimdeki kanıtlarıda paylaşacağımdan şupheniz olmasın.Ancak fake uyelikler ile yapılan inkar etme durumunu kabul etmem haberiniz olsun. Şuanda karus-human karışık yaklaşık 15 kişilik bir ekiple bu itemlerin takibini yapıyoruz.Servere giren itemlerin hemen hemen hepsinden haberimiz var.Bu itemleri alan herkesin icinde olduğu bir liste oluşturuyoruz.En kısa zamanda bu listeyide GM arkadaşlara gondereceğim. Herşey temiz bir Kronos icin...Bana yardımcı olan herkese teşekkurlerimi iletiyorum.Eğer sizlerde yardımcı olmak isterseniz Frmtr uyeliğime (Encantador) mesaj bırakabilirsiniz.Genellikle cevap yazmıyorum ancak ilgilendiğimden emin olabilirsiniz. Bildirim yapmak isteyenler icin,aşağıdaki bilgileri bana gondermeniz yeterli olacaktır. Nick: İtem: İyi oyunlar,iyi forumlar... __________________