Selam arkadaşlar, sizlerin yardımına ihtiyacım var; Gunde 7 saat kadar full boş vaktim var, hafta sonu komple boş durumdayım, aylık ucret olarak sıkıntım yok (WOW icin değer), oyun gecmişi olarak İstanbul Kıyamet Vakti, Silkroad, vb. tecrubelerim mevcuttur. WOW trial surumunu kullanmaktayım, asıl surume gecmeden once bir kac farklı karakteri 5-10 Level'e kadar kastım. Rogue denedim, bir iki skill vuruyorsun sonra mana gibi olan skillin vurulabilmesi icin gerekli olan şey bitiveriyor ve bu beni cok rahatsız etti. Warrior ise skilleri cabuk doluyor, guzel karakter fakat beni sarmadı. Hunter konusunda biraz daha kararlıyım gibi duruyor fakat ileride questler olsun grup ile girilebilecek bolgelerde sıkıntı ceker miyim(Beni Hunter olduğum icin gruplara almazlarsa)? Birde ben pet ile ilgilenmekten cok kendim hasar vurmak istiyorum, pet oyle dikilsin, petin skillleri ile uğraşmak istemiyorum. Sizce hunter ile ileride mob keserken mana gibi olan şey yeterli olur mu, zaten ilk hesabımı belirli bir seviyeye ulaştırdıktan sonra kendi kararlarım oluşmaya başlar. Oyundan ilk aşamada beklentim; Karakterimi PVE kapsamında oluşturmak, savaşlara gidip diğer oyuncular ile kapışayım, onu keseyim bunu keseyim derdim yok, olsaydı gidip KO- LOL- DOTA oynardım. Beni kasarken zorlamasın, questlerde zorluk cekmeyeyim, monk shaman tarzı şeyler olmasın, yok ayıya donuş yok geyik ol tarzında Turk Nether realm'de başladım. RAF sistemi kullanacak arkadaşımda yok, gelen olursa RAF ile daha hızlı kasabilirim, RAF beklediğim icin oyunu upgrade edemiyorum. Daha onceki konulara baktım, herkes butun karakterler eşit istediğini oyna demiş fakat hepsini denemek mumkun değil, sizler bir coğunu biliyorsunuz ve bende isteklerimi belirttim, menzilli olsun, hasar vursun, mana gibi skilleri kullanamama sebep olacak sıkıntısı az olsun. 2 gundur kafayı yedim, onu deniyorum bunu deniyorum fakat bu karakterlerin oynanabilirlikleri anca 30-40 level arası belli olur, her karakteride o levele kadar kasmak mumkun değil. Siz guzel insanlar yardımcı olursanız cok sevinirim. Ayrıca RAF arkadaşı bekliyorum bilgilerinize, İyi gunler. __________________