Yediğim Ban Suresiz mi 30 gun mu ?
Knight Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yediğim Ban Suresiz mi 30 gun mu ?
-
30-09-2019, 10:35:29Legal exp kasarken ilk kez ban yedim. Hesap durumu blocked , suresiz yazıyordu. Ticket attım ve cevap geldi. Sizden bu ban'ın sınırsız mı yoksa 30 gun mu olduğu hakkında yardım istiyorum. teşekkurler.. 11.02.2011 tarihinde Paramun'da legal exp kasarken party'de illegallerin olmasi sonucu ilk banim olmasina ragmen suresiz uzaklastirma aldim. Haksiz yere uzaklastirildigim icin sizden yardim istiyorum. Simdiden tesekkurler.. ------------------------------------------------------------------- Merhaba Oyuncu, GamersFirst Musteri Hizmetleriyle irtibata gectiginiz icin tesekkur ederiz. Uzulerek belirtiriz ki bu hesap, kullanim anlasmasinda belirtilen hizmet maddelerimizi ihlal eden bir faaliyette bulunurken gozlemlenmistir. Ihlal: Ucuncu parti program kullanimi Hesap durumu: Uzaklastirma Websitemize bulunan kurallara goz atip kabul edilebilen ve edilemeyenler hususunda bilgi edinebilmeniz icin sizi sitemize goz atmanizi oneriyoruz. KOL Takimi butun oyuncular icin oyunun butunlugunu ve esitligini korumak icin seferber olmustur. Lutfen biliniz ki, ihlalin temeli ucuncu programa dayandigindan oturu, hesabiniz bloke olacak ve verilen cezanin suresi dolana kadar da bloke kalacaktir. Ayrica asagidaki maddelere de dikkat ediniz: * Sizden, oyunun bilgi akisini ya da oyun istemcisini degistiren ya da manipule eden ucuncu parti programlarini kaldirmanizi ya da kapatmanizi talep ediyoruz. Bu gibi programlarin (Korsan program ya de hile) kullanimi kesinlike yasaktir. Oyunu baslatmadan once ,bu tarz programlardan (diger baska oyunlar icin olsa bile) temizlendiginizden emin olunuz. * Herhangi potansiyel Trojan,virus ya da zararli diger yazilimlarin sisteminizden silinmesi icin Anti-virus program paketlerini kullanmanizi tavsiye ediyoruz. * Hesap ya da kisisel bilgilerinizi hic kimseyle paylasmayiniz. K2 Network ya da calisanlari sizden sifrenizi asla istemezler. Hesap guvenliginden emin olabilimeniz icin, sifrenizi duzenli bir prensibe dayali olarak belirli zaman araliklarinda duzenli bir sekilde degistirmenizi tavsiye ederiz. *K2 Network tarafindan uygun bulunan websitelerini ziyaret ediniz. Bazi artniyetli, siteler bilgilerinizi toplamaya ya da baska bilgiler girmeye calisabilirler. Internet sitelerine, ozellikle kisisel olmak kaydiyla her turlu bilginizi kullanarak giris yapmaya calisirken ekstra dikkatli olunuz. Daha fazla bilgiye ihtiyac dumaniz halinde lutfen yeni bir destek bileti atiniz. Anlayisiniz ve hosgorunuz icin tesekkur ederiz. Bizimle irtibata gectiginiz icin tekrar tesekkur ederiz. GamersFirst ile keyifli vakit gecirmenizi umut ederiz. Saygilarimizla, GamersFirst Musteri Hizmetleri __________________