Elveda Manes .. UqLySharK # Ahmet #
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Elveda Manes .. UqLySharK # Ahmet #
-
30-09-2019, 10:35:27UqLySharK Karakteri'mi bugunden itibaren bırakıyorum . Charda benim yerime Muharrem olucaktır . Arada sırada konuşmak maksadıyla girebilirim . Oncelikle V Clanı ; * İtem , level farketmeden beni clana alıp ve cok değer verdiğim TheChags Cağlar abi Sonsuz teşekkurler . * Kardeşim gibi gorduğum Dejakawu - Erdi kardeşim seni cok seviyorum . * Abilerin en iyilerinden ThEgOtH1Cz - Gokhan abiciğime . * Hep guler yuzlu olan MissSeRa - Serhat abime . * Hayatı boyunca legallik adına savaşan LadyGrim - Kadir abime . * Canım kardeşim WilliamWallace - Kaan kardeşime . * Abilerin kralı bizi hep gulduren DefansivePower - Alper abiciğime ve Onun ortağı olan canım kardeşim muharreme . * Acryl - Aslan kardeşime . * Ortam cocuğu İSKOOO - Fatih kardeşime . * xHUNLARx - Halil abime . Ve dahada V ailesinden sayamadığım butun herkeze cok ama cok teşekkur ederim ve başarılarının devamını dilerim .. Ve ayrıca OurForce ; İsmail abi , Oktay abi ve Kardeşim erdem'e selamlar olsun . Kalbini yanlışlıkla veya istiyerek kırdığım tum arkadaşlarım , kardeşlerim ve abilerimden cok ozur dilerim . Bu 2,5 yılda cok şey oğrendim . Ve beni Knight online'nin ne hale getirdiğini anladım . Elveda manes halkı .. UqLySharK - AhmeT . __________________