Bir arkadaşla karşılaştım 1 hafta once bu serverda carı +7 shell set ve +7iisi vardı elinde 4 gun sonra soyuldum dedi nasıl biliyor musunuz birine guvenerek tradeden item vermiş ve alan adam altf4 cekip cıkmış (ulan suc mu işledi be adam sana guvenip 2glik itemini verdi suc mu be) ?Ertesi gun pazarda gordum tabi ki de doğal olarak inkar ediyordu sorduğumda ben yapmadım diye her neyse konumuz bu değil. Asıl konumuz arkadaşlar,kardeşlerim ve değerli 30 40 kusur yaşındaki abilerim bakın bu oyun; bir gelir kaynağı değil ! Bir ekmek peşinde koşulacak ticaret kapısı değil ! Şu gevur icadını oyunu lutfen zevkiniz uzerine oynayın ailenizin rızkını yatırarak pklarda isim yapma amacıyla oynamayın sizin,ailenizi zevkiniz icin zor durumda bırakmaya hakkınız yok ! Ve 3-5 tllik item icin babası hapiste olan sucu gunahı olmayan bi cocugu kandırmaya hakkınız yok ! Ne istersin gb cekecek senin gibi full dc premiumlu gezecek kadar parası olmayan bir garibandan ? Eğer cok paraya ihtiyacı olan varsa oyun icin bana pm atsın gidipte 1.5gblik itemi olan cocugu soymak icin kafasında binbir turlu tilki dondurmesin hic kimse . Ve son olarak LUTFEN ama LUTFEN para icin np icin kimsenin anasına bacısına sovmeyin onların bi sucu gunahı yok AYIPTIR GUNAHTIR .. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz icin teşekkurler Allaha emanet olun. __________________