TN 890 Fire Mage/ Outland 860 R-Pally
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- TN 890 Fire Mage/ Outland 860 R-Pally
-
30-09-2019, 10:31:59Hesap genel ozellikleri; horde - Troll Mage 890 gear (statlar oldukca uygun %54crit %11haste %15mastery) Arcane gecmek isterseniz mukemmel gearlar halihazırda mevcut Halihazırda 40 artifact trait ( biraz duşuk gorunebilir ama 7.2de 35e sabitleneceğinden sıkıntı yok) Nighthold normal 10/10 Heroic 6/10 7.2 de gelecek ucma yaması icin pathfinder 1 achivi tamam İyi diyebileceğim mountlar var ( İronbound Proto-Drake, karazhan drakei, Heirloom mountu -yeni spec kasmak icin mukemmel- vs. ) 2 Legendary item (940) Para kasmak icin cooking lv 800 coğu recipe rank3 (iyi kar bırakır 2-3 gununuzu ayırırsanız tokeninizi alabilirsiniz) Birkac tane ozel toy - pet Bircok epic tmog Ve unuttuğum bircok şey outlanddeki pallyi 860 olduğu icin pek anlatamayacağım HESABI NEDEN SATIYORUM? Son sınıf ozel eğitim oğretmeliği okuyorum ve kpss calışacağım ve oyunu bırakmam gerek, bırakacakken bu uğraştığım hesapla da birşeyler kazanayım istiyorum oldukca uyguna bırakacağım fiyat olarak 250tl duşunuyorum 31.01.2017 tarihinden itibaren 14gun oyun sureside mevcut, fiyatı cok goreceğinizi duşunmuyorum yine de benim gibi oğrenciyseniz soyleyin biraz fiyatta da indirim yapabilirim. Merak ettiğikleriniz icin twitter @bapbey , kullanmıyorsanız facebook ile de ulaşabilirsiniz, fb.com/yasinbabacan94 __________________