haftasonu wow u alıyorum.adamla konuştum şu 1 aylık fln oynama kartlarınında flnda geleceğini soyledi.iyi dedim kredi kartıyla uğraşmam kart alırım dedim. bi ara level dergisi wow wermişti 2 haftalık kredi kartı istiyorlar dedikleri icn yukleyip bakmamıştım.bi deneyim classlara biraz bakıyım warlockmu shaman mı secceğime karar veriyim dedim(bu arada bu konu hakkında siz ne duşunuyorsunuz?).bugun yukledim.fakat acc alırken kredi kartı sordu tabi.oyle soruncada benim kafam karıştı.eğer yeni wow alırsam kredi kartım yok.o aylık kartlarla oynayım desem gene kredi kartı soracak. bunun bi cozumu warmı yoksa illede bi kredi kartımmı olacak??sıfır oyun alıncada icinden cıkan sureyi kulanmak icinde kredi kartı lazımmı? (tabi lvl dergisinden cıkan deneme surumunu oynamak nasip olmadı kredi kartı bilgileri bolumune gelince elektirikler gitti.tekrar elektrikler gelince yeniden acc oluşturma bolumune girdim ve cd zarfının arkasındaki kodu girdim.tabi bizim elektrikler gitmeden once o kodu kullandığım icin kabul etmedi bizim deneme surumude boylece yandı.ztn kredi kartıda yoktu numara sallıyacaktım ) __________________