AngeliyouSs ( Eski iaurWath ) - Bilgilendirme..
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- AngeliyouSs ( Eski iaurWath ) - Bilgilendirme..
-
30-09-2019, 10:29:59Oyunun geldiği son durumdan ve artık universiteye ağırlık verme isteğimden dolayı, oyunu bırakma kararı aldım.. Boylesi daha iyi olacak diye dusunuyorum.. Arada sırada, muhabbet icin girer, arkadaşlarımla sohbet eder cıkarım, bundan da ilerisi olmayacaktır bundan sonra... Simdiye kadar bulundugum clanlardan FellowShip Lox-Han Abi THYATEIRA SlashTY-Hakan Abi HarvesterOfSorrowTY-Mazi Abi Kanarya45TY-Sefer Abi 03rusTY-Mevlut abi WishIHadAnAnqeL - Gunay eziği Evolution-MESOHOR ailesinden SpectacuIar-Turan Amaltheia-Caner ipnesi mrsGozalaG-Kurşat Morfhine-Emre Lalesi MIRAYY-Burak EpuliM-Selman Aga LadyAIchemist-Huso-Sinan ZFL-Burhan Aga IIBEYBABAII-Ali Dayı-Tayfun XtremeTuning-Sinan BabyCharles-Ali LastPr0ph3t-Baran IMasterPieceI-Mustafa melttown-Volkan ShardBlade/SideVinder-Ali Dayı Eski VonDutch yeni iaurWath-ismet RetteMich-Rıdvan/Mert TheActiona-Cem Dayı lHalidBinVelidl-mahmut aga Priiapos-Deniz TheVatanist-Coskun MrsImmortal-Kubilay babaktug6761-doktor aktuğ 0guzkaan-mustafa ScarletSunShine/RiseAgain-Mami/Onur ayrıca.. DehsetPich-Alp UltraPich/ArlEamon- Can dumadumadum2-umit shesaidshewas18 TheChags-Cağlar ve adını sayamadığım herkese tesekkur ederim her sey icin Sağlıcakla kalın __________________