Herkese merhabalar, (Acil ve onemli olduğu icin sormadan acıyorum kusura bakmayın) Maddi bir kac sıkıntıdan dolayı cumartesiye kadar acil para bulmam lazım o yuzden son care olarak Blizzard hesabımı satmaya karar verdim. İcindekiler şoyle yazayım; - World of Warcraft Butun Expansionlar + 11 tane 110 LVL Karakter butun classlardan 110 var (Paladin haric ,paladin 106 level) diğer turlu 100 level olan karakterler de var icinde 1 Adet WoW token var. Satın alacak olan kişi istediği zaman kullanabilir.Achievement falan isteyen olursa fazla bir Achiev yok ama PVP icin 2k falan var. -Overwatch 3 Adet Gold Weapon , Hesap butun sezonlarda bulundu BETA dahil. + Bir cok skin var Oni Genji falan. S1: Rank 64 S2: Rank 3007 S3: Rank 3024 S4: Rank 2598 S5: Rank 2476 -Heroes of the Storm Sadece 10 Karakter eksik. Player Level : 369 Daha onceki sezonlarda HL + TL Rank 1 bitti. Şuanki Rank : Plat 2 -Diablo 3 DLC mevcut aynı zamanda bir kac exclusive eşya var. -Starcraft 2 Heart of the Swarm DLC sine kadar mevcut ondan sonrası yok. -Hearthstone Bir kac paralı bir şey var tam emin değilim merak eden olursa ozelden sorabilir bayadır girmiyorum ona Her hangi bir oyun hakkında sorusu olan var ise cevaplayabilirim. Fiyatı da ozelden konuşuruz. İlgilenen olursa bana Facebook uzerinden ulaşabilir. https://www.facebook.com/profile.php?id=1108483234 UZUN BİR POST AMA ACİL VE COK ONEMLİ KUSURA BAKMAYIN İYİ AKŞAMLAR.. __________________