Full Holy spec legendaries (12 tane, yeni kafalık haric, ring dahil. 3 adet 970) 2 bis legendaries Prot icin (yuzuk ve kafalık + paylaşılanlar pryzdac,sephuz,belt,ring,wrist...) 56 Trait level, holy ve prot-ret spec icin ikiside 52 Mage Tower, Artifact challange Heal yapılılı. 918item level (ve artmakta), BİS class aoe healing trinket, (915ilvl Sea Star of the Depthmother )2 parca ToS hc set itemı Cutting edge Xavius achievmenti vardır, 7/10 mythic NH (raid atmayı, oyuna giremememden oturu bırakmıştım) 9/9 n Tos and 8/9hc Tos Curve henuz alınmamıştır. 3 adet Recruit friend mountu, ve yaklaşık 100 adet mount. rareler dahil ( Invincible, Ashes of Al'ar vsvs) ve hatta TUM PARAGON REPU MOUNTLARI MEVCUTTUR!! (exalted olduktan sonra gelen +10k rep sonrası acılan kutulardan cıkan %0.06 ihtimalli mountlar) Kaliteli Healing Loglar. Nick: iaq (silvermoon eu alliance human female paladin) 900 TL. TAKAS FALAN İSTEMİYORUM ARKADAŞLAR, PAZARLIK OLAYIMIZ DA YOK, CİDDİ CİDDİ ALMAK İSTEYEN PLAYERLAR ULAŞIRSA SADECE SEVİNİRİM. Tum hesap bilgileri var, benim kendi hesabım ilk sahibiyim. AYRICA HESAPTE OVERWATCH ve +40 herolu Hots da mevcuttur. !! Brrsh#2135 ekleyebilirsiniz!! yada forum uzerinde mesaj atabilirsiniz. __________________