Dun akşam uzeri oyuna girdim.. k1.. p1 slotuna gittim arkadaşımın yanına.. Party de olmadığım taktirde hic bir illegal program kullanmadığım taktirde ve charım bloked.. K2 oynunun hemen hemen durumunu biliyoruz. Cok az illegal program kullanmıyan user var. Akıllar da cok soru bırakıyor ve butun userlere aynı gozle bakılıyor.. (sh hf wh dupe vb. ) . . Bu oyunu ben 6 yıldır oynuyorum. Ama o sure zarfında anlamadığım tek olay bu . . Biliyoruz ki hf dupe vb. kullanılması yasak.. şoyle bir ornek verilebilir (Mantık acısından) : & İLLEGAL başka bir değişle kurallara aykırı Diyorsunuz ki bf artık hic bir illegal programla girilemez. (Başka bir değişle hf sh kullanılamaz) Bu oluyor hatta cok da iyi oldu o yuzden tebrik ediyorum k2 yoneticisini ama herkezin aklındaki soru şu : bf engelleniyor fix geliyor parca parca hallediyorsunuz cok guzel .. AMA Neden koxp sh vb programları kokten fixlenemiyor.. Bİ BENZETME daha yapıyım.. pvp sunucularında vb. bazı serverlarda hic bir illegal program kullanabilen yok. sexyko dragon ko gibi .. k2 yoneticisi nasıl bir cozum bulamıyor.. Ondan kat kat geri de olan 200 300 user li serverların buna bir cozumu olabiliyor . Demek istediğim bu yolda masumların da emegi gidiyor.. Sırf bir kac kişi yuzunden normal oynıyan userler zarar goruyor KURALLAR Diyoruz AMA kuralların illegal kullanan userlerın uzerınde etkisi olması gerekir.. Yetkililer bu konuya bir acıklık getirilerse eyer cok iyi olucak Şimdiden tesekkurler.. __________________