Dreanor'da 22.10.17Tarihine Kadar Gametime'lı 5Adet 110Level Karakterli Horde Satılık
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Dreanor'da 22.10.17Tarihine Kadar Gametime'lı 5Adet 110Level Karakterli Horde Satılık
-
30-09-2019, 10:28:30Hesapta 22.10.2017 tarihine kadar gametime mevcut olup tum e-mail, şifre, gizli soru bilgileri hesabın ilk ve tek kullanıcısı olduğum icin odemeden sonra sizinle paylaşılacaktır. Herhangi bir guven sorunu olan arkadaşlardan rica ediyorum beni bu nedenden dolayı gereksiz meşgul etmemelerini. Cunku bu site aracılığıyla birkac kere satış yapmış olup ve bu surecte hicbir sorun yaşamadım. Hesabım ile ilgili bir diğer husus ise icerisinde 5 adet 110level karakter barındırıyor olması.Bu classlar Shaman - Demon Hunter - Rogue - Paladin -Monk 'tur. Ve coğu karakterin iLvL'ı +885dir. Son 2aydır oyuna girmemiş olmama rağmen karakterlerde en az 2 gametime edecek kadar craft ve blood of sargeras itemi bulunmaktadır. Bazı karakterlerde meslekler son seviyeye ulaştırılıp neredeyse herşeyi craft edecek seviyededir. Karakterlerin hemen hepsi Artifact Knowledge'ı son seviyededir ve maximum artifact point kazanmaktadır. Neden bırakıyor olmam ile ilgisi soruya gelecek olursak. Duo girdiğim arkadaşımın oyunu bırakmasıyla bende zamanla oyundan soğumuş olup başka mmorpg oyunlara yoneldiğimden ve işlerimin yoğuluğundan dolayı gereken zamanı WoW'a ayıramıyorum. Bu nedenle de Hesabımı satıyorum. Lutfen ciddi alıcılar watsapp aracılığıyla iletişime gecerse cok memnun olurum. Hepinize iyi forumlar ve iyi oyunlar. Ciddi ve Makul tekliflerinizi bekliyorum. İletişim icin : 0505 533 54 36 (WatsApp'tan yazarsanız daha iyi olur geri donuş yapabilmem icin) [img][/img] [img][/img] [img][/img] __________________