selamlar... arkadaslar 2 yıllık oyundan sonra artık oyunu bırakma kararı aldım...yoksa universteyi biteremicem neyse karaktere gelınce...ilk oncelikle main char: (butun degerler buffsuz degerlerdır) LEVEL 60 SHAMAN server: Kul Tiras tier 1: full tier2 : 6/8 head/chest yok ...(duşse olcakda :S ) tier 2.5 (aq40) : 4/5 chest yok... ben elemental shaman oyantıorum..bu yuzden spell dmg e dayalı bı karater yarttım su anda 414 spell dmg var.aşagıdakı lınkde gorebılırsınız..sadece spell dmg gearları profile ekledım http://ctprofiles.net/3965065 healing gear ile 600 healing spells bonus alıorum.. fire resist:176 nature: 120 ayrıca karakter uzerınde toplam 55 adet epic muvcuttur..istenilirse melee shaman olrakta oynatmak mumkun para durmu 600g cıvarında.. istenildigi durumda transfere acık char... LEVEL 60 WARRIOR (alt char) server: Kul Tiras bu karaktere gelınce bunda 3 parca tier 1 ...3 tanede molten coreden dusen epicler mevcuttur..tanklık yapmadıgım ıcın genelde dps uzerıne mavı ıtemler topladım...gelıstırılmeye musait bu karakterde transfere musait.. dusundugum fıyat 500 ytl ..ciddi pazarlık olayına gırebılırım fıyatı oldurmeden sonucta 2 yıllık emegım var ve yabancı sıtelerde falan 500-600 dolardan asagıyada gıtmıor...(pay-pal falan alım satım zor oluor) e mail: [email protected] buray amail atarak konusabılırz ..alıcı durumunuzda bı sekılde telefon olur icq olur ..bırebır konusmaya gırebılırz.. simdilik bu kadar.. saygılarımla... __________________