Hack Hakkında Bilgilendirme
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hack Hakkında Bilgilendirme
-
30-09-2019, 10:25:26Merhaba arkadaşlar 2 gundur birisi ile gormekteyim adı kerim benden istedigi sey cara bakmak oldu cara giriş yapim sifre degiştir senin olduguna emin olim paranı yatırim alim dedi itemler kitli zaten calması icin zamanı kısıtlı die bende verdim dedigi gibide oldu hersey ve sonra dedim gonder paranı al carını dogal olarak. Oda yok dedi ticket atıp carın bilgilerinin dogru oldugunu onaylatman ticket kodunu alman lazım dedi bende huylandım tabi bu işten baska carla dediklerini bizzat yaptım sonra 2 email gelcek dedi 1 tane geldi 2 ci gelmedi onun neden gelmediginide bilmiyorum zaten.Bu yuzden anlasamadık adamla bende alıyosan hayırlı olsun kardesim almıyosan saglık olsun dedim. Ve bugun sunu fark ettim forumda bu kisi hakkında hırsız suclaması var telefon numarası kullandıgı isimde aynıdır tel numarası 0539 669 82 23 adı kerim eger dediklerini yapmıs olsaydım bende soyulanlar hack yiyenler arasına girmiş olucaktım bu konuyu acma amacım eski konuyu guncelleyip bilmeyenleri bilgilendirmek car almak isteyen gelir ya elden alır yada guvenir on odeme yapar alır siz siz olun kimseye kanmayın arkadaşlar emek hırsızlarına goz actırmayın. Eger bir hatam kusurum varsa affola. İyi Forumlar Dilerim. __________________