Arkadaşlar yeni patchle birlikte BC de kullanılacak yeni skill lerde acılmış oldu ve talentlerimiz şuan sıfırlanmış durumda.Ponitlerimizi dağıtmadan once yeni talent tree leri inceleyip doğru karar vermemiz lazım. Ben Hunter karaktere sahibim ve son patch ten once pvp ye yonelik olarak 0/21/30 şeklinde talent kullanıyordum,şimdiki yeniliklerle bu talenti 0/21/40 şekline donuşturdum.Buraya talent dokumunu vermek istiyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.Sizce doğru bir dağılımmı yapmışım? Marksmanship: -------------- Improved Concussive Shot Rank 5 Lethal Shots Rank 5 Aimed Shot Rank 1 Go for the Throat Rank 2 (Yeni Skill) Rapid Killing Rank 2 (Yeni Skill) Mortal Shot Rank 5 Scatter Shot Rank 1 TOPLAM:21 Survival: -------- Monster Slaying Rank 3 Humanoid Slaying Rank 3 Hawk Eye Rank 3 Improved Wing Clip Rank 3 Survivalist Rank 5 Deterrence Rank 1 Surefooted Rank 3 Killer Instinct Rank 3 Counterattack Rank 1 Lightning Reflexes Rank 5 Thrill of the Hunt Rank 2 (Yeni Skill) Expose Weakness Rank 3 (Yeni Skill) Master Tactician Rank 5 (Yeni Skill) TOPLAM:40 Talent Tree Link:http://www.wowhead.com/?talent-bc=c İngilizcem cok iyi olmadığı icin yeni skilleri tam manasıyla anlamış değilim hatalı olduğum bi nokta varsa lutfen belirtin.Amacım maksimum crit ve dmg e sahip talent dağılımını yapmak... Saygılar... __________________