Gercek Mesajı Gonderen MooNYacK
Bu buluşlar akla zarar. Bazıları var ki insanın "kardeş bunu neden icat ettin?" diyesi geliyor. Mesela şu fotoğrafta gorduğunuz bardak, sevmediğiniz bir insanı hucceden goturmek icin bire bir... Romantikler icin bir şemsiye... Yağmurda bile ayrı kalamayız durumu yani... "Kahvemi kurabiyeyle seviyorum ama kurabiyeyi tabağa koymaya uşeniyorum. O zaman da kırıntılar yere dokuluyor ne yapmalıyım?" sorusuna cevaben bu bardak icat edilmiş olmalı... Eşinizle birlikte fotoğraf cektirme krizine son... Kendinden uzantılı fotoğraf makinesi... Bunu icat eden arkadaşa bir soru... Tepside o cıkıntılar varken, bardakları nereye koyacaksın... Amac boş tepsi taşımaksa o başka tabii... Sadece erkeklerin kullanacağı bir kemer... Kadınların niye kullanmayacağını anlatmaya gerek yok herhalde... Mucit kişi, malzemeden tasarruf mu etmeye calışmış acaba? Yatak kavgasına son... Herkesin yeri milimi milimine bellli... Bu icat cocukların işine yarayabilir işte... Karanlıktan korkan cocuklar gozunu acınca ışık da otomatik olarak acılıyor... Otomatik sallama cay tutacağı!.. Biraz fazla mı uşengec olduk ne? Merdiven boş boş duracağına bir işe yarasın... Hem ekmek kızartıcı, hem caydanlık... "Banyoda şarkı soylemeyi seviyorum. Ama mikrofonum yok" diyorsanız, buyrun size mikrofon... Aynı zamanda yıkanmaya da yarıyor... Yaşasın, artık elimden bardaklar duşmeyecek... Vakit nakittir değil mi! Ya da bir taşla iki kuş vurmak buna denir... Uyurken yaylanmak isteyenlere ozel!.. "Cocuğum cok guzel, nazar deyecek. Nasıl cirkinleştiririm" diye duşunmuş. Sonra bunu bulmuş...
KaynakTamamen C(alıntıdır) Knighttan başını kaldıramayan arkadaşlar icin bilişim bolumunden calıntıdır Alıntı:
yorumlarınızı ve replerinizi esirgemeyin!