Evet arkadaslar ben boş konu acmam... Acıncada gercekleri yazarım.. Bu konuyu acmamdaki sebep bana değil amam ft deki party memberlerine ana bacı kufur edildiği icin sahsen benimde zoruma gitti.. Okoi başta Pellas nickli prieste olmak uzere millete alabildiğine kufur etti.. Sebebine gelince gulunc olabilecek kadar onemsiz bir şey... Bu party başkanı ft de.. ikinci sırada Springer var... İlk canavarı kestik.. Kutuya tıkladılar... Kutuda iki gem cıktı tesaduf biri black diğeri blue gem... Okoi'ye black geldi .. Bu başladı blue gemi neden once tıklamadınız diye.. Partyde tek buffer o.. Diğeri debuf.. Millete undy ve buf atmadı.. ft sonuna kadar partynin peşinden ayrılmadı.. Millet paso oluyor.. Buna rağmen bu arkadasa kimse olumsuz konuşmadı.. Ustune ustluk gitti humanlara kesildi... Pellas adlı Priestle sonrada partydekilerle atıştı.. Sonuc ana bacı yaptı millete utanmazca.. Bir gem icin milletin anasına bacısına laf edenleri The bigdream klanında işi olmalı mı acaba?.. Yada başka bir klanda?... Okoi'ye gereken dersin ilgili klan başkanı AloneWild tarafından verileceği umudunu taşıyorumm.. Ettiği kufurlere HighDamage,Pellas,Spring3r...vs şahittir.Bana etmedi kufuru tekrar ediyorum.. Party memberlerine etti... Bu adamlar eslantta barındırılmamalı derimm.. __________________