WoW 110-120 1-120 Powerleveling
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- WoW 110-120 1-120 Powerleveling
-
30-09-2019, 10:10:36Merhabalar onceleri başka bir forumda bu hizmeti sunmaktaydım ancak o forum kapandı (Oyun-hub). Kullanıcı ismimi yeniden aynı şekilde koydum ki belki tanıyanlar olur diye. Powerleveling işini yaklaşık 2 yıldır yapıyorum. 110-120 sadece questler ile yapıyorum ve gun icerisinde bir sorun cıkmadığı surece 8-12 saat arasında bitiyor. Tabii bu surec gunden gune değişiyor bunun bilgisini de bana ulaştığınız zaman vereceğim. En fazla 24 saat olan teslim surecine sadece cıkabilecek olan sorunlar dahildir sorunsuz bir şekilde sabah başlarsam gece olmadan bitirmiş oluyorum. Farklı levellar arasında olan leveling sureci ise vermiş olduğunuz bilgiler uzerinden belirleniyor orneğin heirloomlar, hangi level, hangi class ve tabii ki hangi saatlerde online olmanız gerektiği gibi etkenler onemli. Fiyatlarım her zaman en uygunu oldu bu zamana kadar ve guvenilirlik acısından hic bir şupheniz olmasın verebildiğim tum referansları vereceğim iciniz rahat olsun diye Ayrıca gunluk, haftalık veya aylık olarak gunluk emmisarylerinizi ve assaultlarınızı da yapıyorum Daha da fazla bilgi veya fiyatlandırma icin 7/24 telefonumdan ulaşabilirsiniz: 0543 387 79 65 __________________