bu konuyu tamamen bılgılendırme amaclı acıorum kımlerın ne hatalar yapıp beraberındekılerıde takdıklarını.Clan baskanına herhangıbır sozum yokdur muhabettım olmasada nasıl bır ınsan oldugunu azcıkda olsa bılıorum sadece ondan clanına alıcagı adamları bır kez daha ıyı secmesını ısdıyorum.Busabah saat 8-8:05de oyuna gırdım daha sonra eslanta paramuna gıttım cunku oglene dogru yer bulamıyorsunuz.neyse partıye gırdım bıraz bekledıkden sonra 1-1,5saate yakın kasıldım daha asagıya ss koyucakdım ama mesaj sayım yeterli deil.B3YT00 nıckli arkadas benı ve beraberdımdekı bı kac kısıyı partiden atarak clan pt yapdılar.pm sini blockladı.all chatten ne kadar yazsakda adamın umrunda deıldı ve bu arkadas bunu ılk kez yapmıor.sadece bana deil oyunda bır cok kısıyede yapıor benım amacım sadece kımın ne oldugu bılınsın kımse kımsenın bı kac mılyon exp ıcın hakkını yemesın!!!alt tarafı bır oyun ve exp ıcın temiz olan bir clan kırletılmesın bır kac kısı yuzune.şu anda zaten yanlış tanınmaya başladı bile.lutfen yorumlarınız duzgun olsun arkadaslar __________________