Salvation>>>Removed from the ally
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Salvation>>>Removed from the ally
-
30-09-2019, 10:08:57Carşamba gunku csw de ufak bir sorundan dolayı necati abi salvationu allyden atmış... Şimdi throne den cıksın dıye 4fuun varken infamousla +sanctuary ile beraber olup kaleyi almıstık Kaleyi ilk aldıgımızda *********tan odun vermedik+human olup allye aldık ordada yalakalıga devam ettik Ama necati abinin yaptıgı cok yanlıs bence >>klandanda yazdı zaten 4fuun banlı actıramazlar yani server gelse bu kaleyi bizden alamazlar.. Salvation klanının verdigi emeklerin hepsini hice saydı necati abi.. Adamlar kaleyi almamıza yardım ettıler en az 4 hafta korudular bızımler beraber en ufak bır yanlısta adamları attık allyden yazıklar olsun necati abi Bide necati abi diyorki bizim 2 partyi kimse yıkamaz ona guvenerekten attım zaten sexwithme emre kendi tayfası ile ionia da bizde ionidayız fkt csw lere giricegiz+olarak tekrardan salvation klanından ozur dılerım hani kız arkadasın olur ya cıkarsın cıkarsın sonra sıkılırsın degıstırırsın aynı onun gıbı kullandılar ben kendı adıma cok uzuldum ama elden gelen yok? __________________