Elveda Girakon Elveda Knight Online
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Elveda Girakon Elveda Knight Online
-
30-09-2019, 10:08:32Sa Arkadaşlar ko yu guvenlik paketi gelmediği player kalitesi cok duştuğu koxperların sayısı arttığı ve towndan cıkamas duruma geldiim icin bırakıyorum inş en kısa zamanda sizde bırakırsınız. Tam bir bela olduğunu soyleyeyim. Guvenlik paketi gelcek dediler Charlarımısı geliştirdik. Kimsenin sozune guvenmeyin guvenlik paketinin geldiğini gozumle gormeden bu oyuna geri donmeyeceğim. Oyunda cok iyi arkadaşlıklar edindim kaliteli clanlarda takıldım. Kimin dost kimin duşman olduğunu gordum. Hem guzellikler yaşadım hem kotulukler... Son olarak bir kac kişiye teşekkur etmek istiyorum. başta MadLy ( Erenim ) , Haylaz ( oğuz abim ) ErshanKunery ( oğuz abim ), Yoshinooo (Mertim) , Snorlax ( Murat abim ) , QnlyPriest ( Gurkanım ) , HighDamage ( semihim ) , Camilla ( korayım ) , figheter ( faruk abim ) , Syhnoobi ( Umut abim ) GodlessTurtle ( Melih abim )hepinize emekleriniz yardımlarınız dostluğunuz abiliğiniz icin teşekkur ederim. Elveda Girakon Elveda Knight Online... __________________