heca ve Beyolu az siz okuyun kendinizi :P
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- heca ve Beyolu az siz okuyun kendinizi :P
-
30-09-2019, 10:06:13Ya şimdi acık acık soylim size En başta Hecayı ele alalım :PP La olm sen adammısın git hyar gibi bankadan para cek oyuna yatır la kazma bişe olmaz yatırdın tamam o bizi ilgilendirmez ama hyar gibide git hile ac la kazma harbi malsın bukadar mal olduğunu bilmezdim la bide adamlara hakaret ediyorsun :P lan olm nekadarda prideless sana giren girene olmuş Gelelim bey cocuğuna :PP La ezo hele bak kendine sonra başkalarına laf at la olm siz ikiniz numuneliksiniz kurduğunuz clan bile poktan :P la bakın hele mantıklı bişe diyim size Sizin clan npt ci koxper hileci la bence sizin bu serverde yeriniz yok siz japonko Gecin orda sizi anlamazlar orda rahat edersiniz puhahah Gecen cocugun biri ile sohbet ettim cocukla cocuk diyo abi ne guzel ya force dedim nie la dedi abi ne ararsak var gecen bitane deli paramun slotuna ks atıyo kendi clan arkadası o party de die helal size simdi siz kendi kendiniz okuyunda ense trasınız gorek :PP force ailesine gule gule uyumlu oldu ha :P nise bunlar gercekler sizler hakkında ben bayağı oynuyorum maneste kesin bi carım yk kimileri dayı der kimiler kardes Bak burda bi soru soracam harbi cevap bekliyorum ama adamlar kac party ile saldırdılar delosa cok merak ediyorum offorceyi bukadar korkurttuğuna gore fll clan ve ally ile saldırdılar harbi olemi acaba :PP nise herkeze kolay geLe bu ara oyunun eski abileri geliyo şimdiden Hoşgeldiniz sefa getirdiniz ... (gezegen95 K0xpKralı) __________________