xp2myko Bu hesabı hackleyen arkadaşa sesleniyorum askerden geldim duyduğum şu oyun hacklendi Duyacağım cumle bu olmamalıydı Oyunda hacklenmeyi hak ettiğimi duşunmuyorum Gecmiş olsun diyen herkese teşekkur ediyorum.Elimden hic bir şeyin gelmemesi o kadar ağrıma gidiyorki Ben oyuna bazıları gibi tl veripde ondan bundan almadım O magenin her anında her gununde emek harcadım yeri geldi sabaha kadar kastım yeri geldi sabaha kadar maradonda durdum yeri geldi pk savaş herşeyini yaptım İtemlerimi tl vermeden premium dan gelenler ve oyunda kastıklarım ile aldım Krallık yaptım bir donem herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya calışdım Aklımda hic bir zaman Şu olmadı bu oyundan para kazanayım yada cebimden para vereyim şu insandan ustun olayım hic bişi gecmedi Ne oldu ise ben hacklendim hak ettiğimi duşunmuyorum charı hackleyen arkadaşada Allah'ından bulması icin dua ediyorum yapacak bişeyim kalmadı en zoruda elimden birşey gelmiyor cok acı bu duygu beni kahrediyor Olurda charı hackleyeni duyan goren olursa mail adresim [email protected] msn imi ekleyebilir yada bana telefonumdan ulaşabilir 0 545 335 02 77 Hepinizi seviyorum herşeye rağmen teşekkurler arkadaşlar teşekkurler manes bitirdiler beni cok uzgunum anlatılmaz... __________________