Kxp un Kalkması İcin( Alıntıdır! )
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Kxp un Kalkması İcin( Alıntıdır! )
-
30-09-2019, 10:04:46Arkadaşlar bir iki kişi cıkıp bu adamlara zararverelim sesimizi duyuralım dedikce kendini bilmez coğu kişi yok olmaz yok ole denmez yok işe yaramaz bu boyle geldi boyle gider.Hayır efendim bu boyle gelmedi boyle de gitmesine sebeb bizleriz.K2 hf nin yan şirketleri olduğunu kabul etti zaten.Yanlız hf nin cz de kullanılması ban sebebiymiş.Bi ara kupa varken karşı ırka nasıl saldırmak yasaksa bunun gibi bişeymiş.Bunları nereden biliyorsunuz derseniz gm den oğrendik.Hadi ordan falan demeyin gercek.Daha cok konu konuştuk fakat konumuz bu değil. Bakın arkadaşlar.Konuyu acan eleman doğru diyor.Oyunun sahipleri ve ust duzey yoeticiler bu oyunu oynadıklarını sanmıyorum.Yoneticiler ve ust duzey game master lar oyundaki sorunlar icin bizlerin gm dediği ********leri gorevlendirirler.Fakat bu şerrolar ne yazıkki oyundaki sorunları yoneticilere soylemiyorlar.EEEE zaten para akışı devam ediyor bir sorun yok hf dende x2 para alıyorlar.Adamalar da diyor demek sorun yok devam.Eğer sorun olsaydı para akışı kesilirdi.Ticarette de bu boyledir.Eğer memnun değilseniz ordan birşey almazsınız fakat bakıyorum kimse memnun değil ama her ay pre ve hf nizi eksik etmiyorsunuz. Yapılacak bir şey var aslında.Fakat herkesin nekadar server varsa butun serverlardaki herkesin bu soylediğime uymaları gerekmektedir.Şimdi 2 hafta hicbirimiz oyuna girmeyeceğiz hicbirimiz ama.Kale sahipleri buna katılmayabilir fakat csw zamanı girebilirsiniz oda diğer clanlar sozlerini tutmazlarsa.Neyse .... 2 hafta girmeyeceğiz.Ben yada başka birisi knight-online bolumunde bir konu acacağız.Gerekli acıklamadan sonra herkesin orada imza atmalarını isteyeceğiz.İmza derken yorumdan kastedşyorum.Fakat bu uygulamaya herkes ama herkes girmesi lazım sayımızın inanılmaz derecede olması lazım.Yorumlara verilecek tek cevap bende varım olmalı.Ve server ınızı not olarak eklemeli.Yokum diyenler kesinlikle yorum yazmamalı.Eğerki herkes buna uyarsa k2 bir an şaşıracaktır.Ve sebebini araştıracaktır.Bizde resmi sitelerinde her yere her bolume bir konu acacağız başlık inglizce olacak fakat acıklama turkce olacak.Biz neden uğraşalımki onların muşterisiyiz sonucla onlar cevirmek icin uğraşsınlar.Her yere aynı konuyu acacaz ve bizim imza konusunun link ini koyacağız. K2 ye sesimizi boylece duyurmaya calışırız eğer duyarlarsa kesinlikle duzelme olacağına inanıyorum.Ama yanılıyor olabilirimde.Ya bu oyunu duzeltirler yada biz bu oyunu bırakırız.Bakın gercekten cok ama cok buyuk paralar kazanıyorlar.Bu para bizim ulkemizde olsa inanılmaz buyuk işler cıkartılır.Neyse buda farklı bir konu.Bu arada butun bunları yapabilmek icin serverların kralları hepsinin de surekli not gecmeleri gerekiyor. Arkadaşlar eğer bu yorumumu okuyanlar varsa katılırlarmı katılmazlarmı oğrenmek isterim.Ve kendi serverlarındaki bolumlere ve kendi arkdaşlarına bu konuyu soylemelerini rica ederim.Eğerki sizlerden destek gelirse size bahsettiğim konuyu acarım k2 ye bir bakıma isyan bayrağını acarız.Ya beraber yaparız yada hic.Gm ler konuşmuyorlar bizlerle ticketlar oto cvp geliyor sadece.Bugun basit bir su firmasının bile muşteri hizmetleri 7/24 herkesle ilgileniyor.Koskoca k2 bizlerle ilgilenmiyor.Secim sizin arkdaşlar kospersiz pk atmakmı kosperli pk atmakmı. NOT: C Serverinden Alıntıdır-Mantıklı! __________________