Arkadaslar biliyorsunuz ki İtem kilitleme ile Krowazları acmak veya Kilitlemek Mumkun, Bot icin eziq undy bot alıyoruz ve 1. slota undy kıyafetimiz olsun, ve onu seal/unsela den kilitleyelim şifreyi yazalım confirm basalım OK demeden once ***** pc deki internet ag kablosunu cekelim, OK basalım sonra hemen cantadaki kilitlediğimiz undy i hemen giyelim yerine krowaz gelince hemen ag kablosunu takalım ve krowaz acılmıs olucak PUS acıp kapatalım hayırlı ugurlu olsun.... Not: Old takılar icinde gecerlidir.. Duzeltme: Sabit İp yapmanız gerekiyor dc vermemesi icin.... YOUTUBE VİDEO: www.youtube.com/watch?v=69TbOQbWUKA giremeyenler, DNS yi 208.67.222.222 208.67.222.220 veya ntunnel,com dan girin Sabit Yerel İP dediğim resimdeki,, http://img5.**************/img5/4678/adszvs.jpg bu sabit ip dediğim MODEM ile alakası yok... sadece pc kendisinin otomatik ip değilde elle yapılandırılmış olması lazım, artık modeminiz markası neyse ip adres 10.0.0.1, 192.168.1.1 veya 192.168.1.2 de olabilir.. googleden arayın yerel ip sabitleme ile ilgili,,, modem ile işimiz yok pc de ayar yapıcaz ki. pc arkasındaki ağ kalbosunu cekip taktıgımızda otomatik ip almasın diye ... ßaşka ßolumden ALıntıdır , Yararı Olacağını Duşunduğumden ßurada da Paylaştım ... Bende Uzun ZamanDır ArıorDum Saolsun LoqoS BolumunDen Bır ArkaDasDa BasKa Yerden Bulup PayLasmıs Bende Burda PayLasMak Istedım VerılmıSSe Ozur Dılerım... IRuinousDaqqeR // irFãÑ.. __________________