PorterOfHell'de Gider Elveda Manes.
Knight Online0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- PorterOfHell'de Gider Elveda Manes.
-
30-09-2019, 09:55:12Oncelikle başlıkla selamun aleykum. Başlıkta belirttiğim gibi oyunu ceşitli nedenlerden dolayı bırakma kararı aldım. Charı bugunden itibaren satmış bulunuyorum. Şuana kadar surekli bana yardımcı olan :ConditionToForza -ProfessionalBirBayaN Yusuf Abime allah razı olsun. Bu zamana kadar oynadıgım clanlara : TheMetrop0L - NoPaNiKkKk(BirBaşkaydı)-LSD-TheBigFamiLy Hepsinin Liderlerinden Hepsinin Memberlerinden allah razı olsun. Oyunda Tanıdıgım IMAGNIITR Akın Abiye Cok Teşekkur Ediyorum. Oyunda Tanıdıgım Sefa Abiye Cok Teşekkur ediyorum. Oyunda tanıdıgım en buyuk kardeşim lFuqLal - Mete'ye cok teşekkur ediyorum. Ve Şuan Aklıma Gelmeyen Bir cok Abime Kardeşime suana kadar ustumde emeği gecen herkeze tek tek teşekkur ediyorum. Benden yana hakkım varsa helal olsun Hoşcakal Manes Hoşcakal Knight Online. Bırakmadan Elimdeki SS'ler İle bişiler yapıyım dedim inşallah begenirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=Ek4uW...ature=youtu.be duzeltirseniz sevinirim. LickMyStaff *PorterOfHell / Said. __________________