TheBestFriends clani baskani Tam bi noob
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TheBestFriends clani baskani Tam bi noob
-
30-09-2019, 09:54:08Yaklasık 2 gun once cok erken bi saatte benim clanımdan 3 kişi koor, ve noob adam dontwannamydiablo bowl donuyorduk toor clanından arkadaslar uyumaya gitti ve party bu noob dontwannamydiabloya kaldı. Neyse bowl donerken bi baktık bishop tabi karuslar filanda var ben party i cektim koor filan karusları kesti dontwanna ve bi asas daldı bishop a kesti drop verdi. Neyse bu adam dedi ben char sahibi değilim veremem bisey sahibi gelince pm atın.. Neyse sahibi girdi demesinmi hack yedim. Soracagım 3 soru var sadece 50 m beni seni kimseyi zengin etmez. 1- Sabahın korunde charı oynayan kisi diyorki sahibi beni keser. OK ama sahibi senin o saatte rom dusurdugunu nerden bilcekte kescek. 2- Drobu vermemek icin hacklendim diyorsun vaybe hackleyen salaga selam soyle neden sadece rom u almıs. Digerleri kitlidir. 3- Senin kendi clanındaki adam ne hacki seni kandirmis diyor budamı yalan. 4- Hayatın yalan mı ? Baska sorum yok [IMG]http://img240.**************/img240/9893/lolso7.jpg[/IMG] __________________