Veil of Discord
Discord0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Discord
- Veil of Discord
-
30-09-2019, 09:53:48Merhaba arkadaşlar oncelikle foruma yeni katıldım ve reber hazırlamak konusunda yeterince bilgili değilim bu yuzden cok bilinmeyen bir itemi sizlere tanıtmaya calışacağım bugun = Veil of Discord = itemimiz arcane sanctumsınıfındadır ve sahip olduğu kişiye tıpkı dagon gibi bir skill ekler bu discord oluyor İtemimiz icin gerekler şunlar 450 g 950 g 1250 g ( recipe ) İtemimizin kazandırdıkları 5 Armor 5 HP regeneration 12 Intelligence ve en onemliside discord ozelliği Peki nedir bu discord ozelliği Bu ozellik 500 aoe alanındaki rakip takım oyuncuların 20 sn boyunca %25 magic resistancelarını duşurur 875 range vardır ve sizden 75 mana goturur şimdi geldik işin onemli kısmına boyle oldukca pahalı ( gerekli olan itemleri kasarken ek masraf cıkaracak bir item ) bir şey niye kasalım , ama anlaşılması gereken bu item bazı karakterlere zaten asıl item olarak ilk kasılabilir , işte şimdi size bu itemi denediğim heroları ve kafamda olan taktiklerden biraz bahsedeyim ( benim bahsetmediklerimi de fikri olan arkadaşlar konunun altına mesaj yoluyla gondersin cunku cok fazla deneme fırsatım olmadı sadece oynadıklarımdan bahsedeeğim ) bu herolardan ilki Chen bu arkadaşımızın ilk skilli olan (patience) rakibimizin aldığı damageyi % 28 arttırır ve bu skillden sonra birde discord atınca rakibin aldığı damage suan tavan yaptı ve bizde ikinci sikilimiz olan ( test of faith ) sayesinde normalde 200 - 400 vururken 600 hatta bir ihtimal 700 ( tabiki bu kadar yuksek damageler rakibimizin stats larınada bağlı biraz ) vurabilir , aynı zamanda takımdaki diğer arkadaşlarında magic damagelerini arttırmış oluruz gelelim ikinci heromuza Kaldr skili sayesinde belli bir aoe deki rakiplerin magic resistance ını %25 duşurmuştuk birde ustune discord atıyoruz ve sonrasında skillerimizi atıyoruz ve rakibimizin olmeme şansını şuan cok aza indirdik Arkadaşlar ben sadece bu herolarla denedim bu itemi o yuzden denemediklerimi yazmak istemedim ama kafamda olan heroların resimlerini ekliyorum bu herolarlada harika gider diye duşunduğum herolar şunlar ; warlock Thrall Leshrac Rylai Crixalis Lina ve Lion herolarını eklemek ne mantık derseniz cunku aeo skilleri yok fakat bu heroların ultileri aganim sayesinde cok yuksek damageler veriyo ve veil sayesindede bu damageleri hatrı sayılır bir seviyeye yukseltebilirirz Zeus toplu cobatlar sırasında veil sayesinde ultinizle daha da cok damage verebilirisniz ayrıyetten ilk ve ikinci skillerinizlede uyumludur Goblin Techies bu herolar arasındaki en uyumsuzu diyebilrim bu itemle , ama doğru kullanılırsa iş yapabilir ( Bu cidden biraz fanteziye kacar) Rubick Gyrocopter Guardiam Wisp bu son heromuz neden kasıcam ki buna derseniz arkadaşlar zaten bu heroyla support gorevindesiniz bu itemide kasarsanız hem takımınızın işini kolaylaştırmış olurusunuz hemde sizin ruh skilinizin damagesi biraz artar Evet arkadaşlar sona gelmiş bulunmaktayız elimden geldiği kadarıyla bu itemi tanıtmaya calıştım , cok deneyimsizim bu forum konularında bu yuzden beğenen ve beğenmeyenler yorumlarını iletirlerse sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER __________________