Klan, ırk değiştirmesine karşı değilim insanların. Canları ne istiyorsa onu yapsınlar. Ama gel gorki o kadar laf soyleyip entrika cevirip ardından karaktersiz bir şekilde tukurduklerini yalamalarını anlayamıyorum. Şeytan diyip taşladıklarını, birden melek ilan ediyorlar! DAM USTUNDE SAKSAĞAN BU NASIL LAHANA TURŞUSU[/SIZE] [SIZE="5"]şu kale mevzusunda, Founder a yardım eden insanlar arasında benim bir cok arkadaşım var. Forumda da keza Founder propagandası yapan bir cok insan var. Hepsini SAMİMİYETSİZ buluyorum. Cunku bu insanlar Founder tarafında yer almadan once ağza alınmicak kufurler ederken Foundera,şeref haysiyet bırakmazken, şimdi onların tarafındalar. Mideleri bunu kaldırdıktan sonra bana bişi demek duşmez. Şu an founder ın kalesini savunan klan başkanları bile bunu yaptı. Gel gor ki zaman zuhur etti, tukurduğunu yaladı(Nightkiss- Alpay ın meselesi farklı karıstırmayın). Founder dakiler bilmiyor mu olan biteni, yada otantik bilmiyor mu? BAL GİBİ BİLİYOR. Ben bu kadarını biliyorsam onun kulağına neler gidiyordur. Cıkar meselesi tabi. Herkes işine geldiğini yapıyor. Daha 2 ay olmadı, kacınız Otantik in gangster'e ajanlık yapması icin char. soktugunu biliyorsunuz? 2.Dunya savaşımı CSW mi belli değil. Bu nasıl oyundur;kardeşim kardeşim dedğin adamı ******** ilan etceksin,yuzune tukurceksin,ertesi gun kankam diyiP sarılcaksın!!! "Ne bicim delikanlısın sen "demezler mi sana! Delikanlılık işte bilekle olmuyor, yurekle oluyor. Nightkiss- Alpay a onlarca defa soyledim. Şayet Founder i torture ve kv korumasa biz gangster kaleyi anında supururuz. Su anda kaleyi tutan founder değil ki, founder kendini avutmasın; sizde bal gibi biliyorsunuz oyuncu ustunluğu gangsterde. torture-kv ve diğer klanlar olmasa sizi supurmemiz 5 dakika surmez. kendinizi forumlarda avutmayın. Kimse founder klanını kafasında buyutmesin, Usko daki hic bir serverda csw yi bu kadar klan korumaz. Founder in secimi bu, bişi diyemicem artık ben. Sadece surda durduk yere kafa tutan insanları gorunce onlara acıyorum. The gangster den kimse agzını acmıyor burda, siz kendiniz calıyorsunuz kendiniz soyluyorsunuz kendiniz oynuyorsunuz. Maneste işler malesef mide bulandırıcı bir hal aldı. Oyuncular cıkarları uğruna pembe dizileri aratmicak işler ceviriyorlar. 2 kişinin arasında konuşulan sırdır, bana burda paylaşmak duşmez. Başkaları gibi her yanlışın kscsini alıp forumda tehdit etmek bize yakışmaz. Kendileri hatalarını anlasınlar kafidir benim icin. Bir gun manesi bırakırsam bu oyundan soğuduğumdan değil bu ciğersiz insanlardan bıktığım icin bırakcam. Hic bir Founderlı kendini avutması şu forumda, bana ve arkadaşlarıma laf atmasın,reklam maksadıyla ismimizi kullanmasın; GOLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEM __________________