Gordunmu bak bizden sağlamlarıda warmış. Kastıgımız nplerin hepsi meğer birer yalanmış. Kaderimde budamı wardı spikemın sekişini Goreceksem eğer kor olsun bu gozler lup atamayım bir daha Prieeest curen nerde ya bana cure at yada town cekme Bilirsin curesiz teke giderm ben olurum npye Bir taş attım bowla da orc bandit sorcere tık dedi K0xperler cıktı aha orc gelio takalım buna dedi way way İnanmazsan lupin bas gor dedi nooblar koxpla kingler koxpsuz avlanır way way Toz pembe 62 scsi wardı scsi hacklendi skili kaldı zuhahaha Bize gore deil bizim icin deil k0xp acıp adam kestim demek Nooba oh ala eziğe pekala sağlama topuk demek Biz boyle gormedik k0xpu bilmedik kufur yemedik etmedik Andreamda olmaz baseye gidelim demedik kingler eğilmemeli Sen gidince bufsuz kaldım aklımı scye takdım Olur olmaz sc basdım boss aradım noob aradım Ama bulamadım bulamadım bulamadım yarr bulamadım bulamadım bulamadım yarrr Gittiğin gunden bu yana hep seni soran sorana gittiğin gunden bu yana hep seni soran sorana Andream dar geldi bana başımı alıp ronark landa ama akamadım akamadım akamadım yarrr akamadım akamadıım akamadıım yar. seninle 1 pk umutlandırıyor beni 1adam kesmek siliyor canım bugunun nefretini Noob tukenmez gibi k0xpsuz adama raslamamak bir dakika knigh bir omur surer wsler 1 dakika Bir pksın sen omur boyu surecek klavyemden yıllarca duşmeyecek Sen gunumun mehtabısın eğlencesisin sen ruhumun vazgecilmez neşesisin Bowl bağlarında dolanıyorumm yitirdim heallerimi aman aranıyorum bir cift parti yazısına guveniyorum Gel otur yanımaa ne zorlukla buraya kadar geldiğimi soyleyim Giden explerim oldu sana sovmedim kaymadım asla yeri gelmeden tank olmam ha heallemende yeterdi yatmamam icin adamlara Beni alsalar tank yapsalar dayanamam gine debuf yiyince rezzer 4 taş basıyor ex giriyor bak partiye db attım drobu bekliyorum bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum. yureğim diyorki boşuna bekleme soverler sana drop sana gelsede her iteme sahip olabilirsin amma iron neck nimettir bilmelisin hala partidekileri seviorsun bunu sende biliyorsun neden parti istemiyorsun onlar seni iron neck icin deil bi omur boyu sovmeye hazır gururun umurlarında.. ALINTIDIR Okurken hoş vakit gecirdim sizlerle paylaşmak istedim.. Hak ettiysem rep esirgeme dostum __________________