Bu server'da 5 yıldır Mage Oynuyorum Bundan Once Aresteydim Ve Burada Gorduğum Olay Herkes'in iteminin konuştuğunu Goruyorum Aslında Bir MAge'de İtem konuşmaz Bunu Kimse Anlayamaz Kolay kolay Bir Mage İyi Tp yaptığı Surece ustu Boş olsa Bile O bana gore En iyi Mage'dir Ardream'da Şunu Goruyorum İtemim var Ezer Gecerim olayını goruyorum Aslında boyle değildir . Bir Mage PArtiyi ne kadar iyi oynatırsa karşıdaki +10 olsun Partiyi Ezer gecer. ama Mage'ler Diyor bana Oyle adam cekmekle olmuyor bu işler. Gel vs atalm diyor ? KArdeşim ben senin vurduğun butun damageleri Hesaplıyorum. Senin bana vuracağın her damage'yi hesaplıyım sendeki itemi soyleyebilecek kapasiteye sahibib . +9 İtemlileri Kestiriyorum İYi tp ile Olay Vs'ye gelince Gel vs atalım diyor Herşey Vs değil işte Benim itemlerimde Eksiklik var evet Ama Ben partiyi iyi oynattıkca İyi tp yaptıkca Benim itemimin onemi kalmaz Size Gelecek 1 coin np bile beni dahada hırslandırır. Ben ovunmek gibi olmasın İyi tp Yaparım . Beni kesmeye'mi calışıyorsunuz Ben oldum mu parti'den 1 tane adam alamazsınız . Hepsi kendini twon'da bulur . 1 tanesi bile kesemezsiniz. Ancak beni kesersiniz ondan sonra'sı yok. Cunku ben orda olmadığım surece ordakiler rahatlıkla gidicektir. Ben oyle oynarım Az Cok cozmuşunuzdur . Bazıları rahatsız olup maradonda Pm atıp Kişiliğinizi bozmayın. EN iyi MAge Tp yapan magedir... Parti'yi ne kadar sistemli Bir şekilde Oynatabilirse O kadar İyi Bir oyun cıkartır. Bu konu'da Daha cok bilgisi olan değerli kardeşlerimiz var ise yorumlarını Esirgemesin Onlar Değerlidir buraya yorum atacak her kardeşim WeNumberOne/SystemOFTerror __________________