WhySoSerious ile maziye yolculuk...
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- WhySoSerious ile maziye yolculuk...
-
30-09-2019, 09:49:28Ardreamde oldukca keyifli bir donem yaşadım. Ancak charımın soyulması ile bu eğlence cok acı bir şekilde son bulmuş kısa surede tum emeklerimle yaptığım itemlar ve 103k np heba edilmişti. Ardında sadece KSC ler bırakan bu charımdan bir kac kare sizlerle paylaşmak istedim. Orc Town ziyareti tarafımca hunharca katledilmiş 8 orc kardeşimiz Asist by SevsenKraldim (Oğuz &Cihat) img159.**************/my.php?image=8liry0.jpg Peşi sıra dizilen orclar... (LadyLena dan asistlerle ) img6.**************/my.php?image=19518988gq0.jpg energ1x ile bir vs... img159.**************/my.php?image=energ1xvsbt3.jpg ilk 2k damage... img159.**************/my.php?image=2kdamagewe9.jpg Priestlerin gazabına nasıl uğradığımın izleri, sağ ust koşeye dikkat img6.**************/my.php?image=cursewo2.jpg DesemeJante orc iken yaşattığım acı tablo (human olduğunda da orc olduğunda da cok eğlenceli zaman gecirmemi sağlayan profesyonel bir oyuncu) img159.**************/my.php?image=desemenptzm3.jpg Bir savaş sonrası warder/orc kesimi sırlama listesi. img6.**************/my.php?image=ladderrankfv2.jpg Yine tipik bir an. Warder'ı alırken BJKstyle ile..... img6.**************/my.php?image=warderbjkstylexf1.jpg (Lutfen paylaşım icin ty, h.o., emeğe sağlık, + rep falan yazmayın icten olmadıkca boş mesajlarla kirletmeyin.) Teşekkurler. __________________