Oncelikle Herkese İyi Geceler... Lutfen Admin Ve Modetor Arkadaslar"ım Abilerim Ve Kardeşlerim Konuyu Kitlemezseniz Sevinirim.. Pathosta Ekim Ayında Ortaya Cıkan Bir Clan Fanatix Ve Onun AlyyLeri Fırlamalar... Adamlar Andream Clanı Ve Clan Sıralamalarında 1.Ler Hadi Tamam Yine Olur Bişiy Demeyelim... Ust Clanlarında Her Asasından Tut Warioruna Wariorundan Tut Priestine Priestinden Tut Magesine Hepsinde Wh Var.. Sonra Ust Clanındaki Adamlarının Chitinleri +11 +12 +13 +14 Dur.. Zaten Cleaverlarına Mdlerine Shardlarına Laf Bulamıyorum Dol Ds Fİlan Onlarda +9 ve +10 dur... Ben Bu Konuyu Fanatix"i Kotulemek İcin Acmadım Neden Bizim 80-83 LvL Adamlarımızda Yokta Bir Andream Charında Olmayan İtemler Onlarda Var.. Eskiden Kartopu Savası Vardı Şimdi Onun Bugu Var O Savasa Girip Sundiresi Kesiyorlar Karus Towerlar Vurmuyor Adamlar Townumuza Giriyor Np ye Yatıyoruz.. EN ONEMLİSİ Bdwde Bir Wh Olayı iLE kARşılaştım Bizde Wh yok Dİyen FANATİX CLANI Gorsun Bakalım Tamam Bendede Wh var ben oraya kadar cıktım adamlar kesmesin diye bende var... Neden Fanatix Halen İtiraz Ediyor img167.**************/ img167/ 1349/63396576lr9. png 500 mesajı olan duzenleyebilirmi Lutfen Kotu Yorumlar Yapmayınız Kotu Derken Kufurlu Resimi Upload Edememiş Olabilirim 500 mesajı olan msn nemi ekleyebilirmi w o o d b a z a r [email protected] hotmail . com __________________