##ThR1LL3D-GreenSoldier-dedeyesahipcikalimxd-TurksDede-CruelDede Bilgilendirme ##
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ##ThR1LL3D-GreenSoldier-dedeyesahipcikalimxd-TurksDede-CruelDede Bilgilendirme ##
-
30-09-2019, 09:44:16Az olmadı gecen bi duşundumde.. 8 sene olmuş oyuna başlayalı.. O zamanlar internet cafedeki arkadaşlar party marty diyince dikkatimi cektiydi oyun lan bende bi bakim diye başlamıştım belkide hayatımı değiştiren, olumlu yada olumsuz yonleri olduğunu bilmediğim oyuna... Sona geldiğimi duşunuyorum artık. "Oyunun sonuna". Duzenli hayatımın başlangıcına. Kronosta 3. senem. 3 senedir bu serverda ustteki başlıkta gorduğunuz bu nickteki charlarla oynadım. Bilen bilir herneyse. Oyunu bırakıyorum artık. Bazı sorumluluklarım icin bırakmalıyım en azından. Sonuc olarak uzduğum, kırdığım, laf ettiğim biri yada birileri varsa hakkını helal etsin. Her ne kadar oyun desekte insanı hırslandıran, bağımlılık yarattıkca yaratan bir oyun, sinir anında kimin ne soylediğini bilmediği anlar olmuştur. Onlar icin ozur diliyorum. Bunun yanında bir suru dost kazandım, realden halen goruştuğum ve surekli olarak goruşeceklerim. Onlarada destekleri icin teşekkur ediyorum ve hakkını helal etmesini istiyorum. Bu zamana kadar beni bırakmayan o insanlara. Veda edemediklerime de burdan goruşuruz demek istiyorum. Son mage charım CruelDede yide satmış bulunmaktayım bugun onun bilgilendirmesinide buradan yapayım. Yine realden bir arkadaşıma sattım onuda. Hayırlı uğurlu olsun. Neyse tamamını okuyan herkese teşekkur ederim biraz uzun oldu sanırım . Bırakması zor oldu benim icin ama benden bu kadar artık eyvallah hepinize. Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar.. Doğan Can Arslan __________________