k2 ile mgame davası 30 nisandaki durusma :) ins ilk seferde sonuclanır
Knight Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- k2 ile mgame davası 30 nisandaki durusma :) ins ilk seferde sonuclanır
-
30-09-2019, 09:44:10k2 nin emekli olma vakti geldi bence 30 nisanı sabırsızlıkla bekliyoruz ins legal yollarla sokulan itemler bi rollbackle silir diyorum. @Athenrye kol admin acıklma Eğer daha ileri gidecek olursak; Eğer Gamersfirst USKO'nun yayımcılığına devam ederse biz şu ana kadar yaptığımız gibi oyunu ve oyuncuları desteklemeye devam edeceğiz. Eğer Mgame USKO'yu alırsa, oyunun şu anki hali hakkında acık bir ilgileri olduğundan bu oyunu devam ettireceklerdir. Her iki durumda da sizlerin oynayacak bir oyunu olacaktır. 30 Nisan 2012 sonrasına kadar bu konuda herhangi bir yeni gelişme olmayacak. Zaten (dileklerimizle tarafından geri hakkında iki sayfa) Bu Konuda izah edildiği gibi bu mahkeme gorunur ve Mgame en TRO talebi reddetmesi desteklemek icin gerekli bilgileri vermeniz GamersFirst istedi tarihtir. Bu tum yasal yolu uzerindeki bir sonraki basamak olduğundan başka guncellemesi olmayacak olur o kadar. Ben tum bu ilgili resmi bir acıklama icin gıda zinciri uzerindeki insanların yuksek alay ettik. Ben sadece dun hatırlattı ve bu da 30 Nisan sonrasına kadar bir acıklama geciktirebilir mumkun olsa, bir yanıt bekliyorum. O gun mahkeme kararı bu durumda bundan sonra nereye kadar onemli bir karar faktor olacağından, bundan genel toplum icin herhangi bir duyuru yapmadan once nasıl gelişeceğini gormek icin isteyeceksiniz olasıdır. Not :translate.google TR cevrilmiştir __________________