knıght ile real hayat arasındaki fark...
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- knıght ile real hayat arasındaki fark...
-
30-09-2019, 09:44:02arkadaşlar yaklaşık 6 7 senedir ben bu lanet olası oyunu bağımlı bir şekilde oynuyordum ilk edana da başladım crxronaldo bileniniz vardır belki buradan manese gectim WhySammY NİCK ve oradan pathos a geldim yaklasık 3'5 senedir patosta oynuyordum liseye acıktan devam ettim nihayetinde acıktan lisemde bitti tabi bu arada calışıyordum ilk bi lokantaya aşcı yardımcısı olarak girdim oradan sırf csw lere yetişemiyorum diye ayrıldım sonra bi elektrik'ciye girdim oradanda sabah chaos giremiyorum diye ayrıldım sonra başka bi iş başka bi bahane boyle boyle 10 12 tane iş değiştim (maşallah) tabi bu arada 2 kez dolandırıldım yaklaşık 500 tl lik itemim gitti tabi ocumu aldım o ayrı şimdi ise antalyada yım yaklaşık 1 haftadır oyunu hemen hemen bıramış gibiyim haftada en az 10 gb alırdım simdi bu parayı burada manitamla harcıyorum biri geliyoo biri gidiyo knıght oynarken 5 yada 6 sevgilim anca olmustu ama simdi sadece 1 haftada 7 tane sevgili değiştim (maşallah) demek istediğim bari şu yaz bırakın kalkın şu pc başından hayatın tadını cıkarın not: bunları neden buraya yazdın sanane bizden falan diyecek arkadaşlara hiteben .. canım sıkıldı yazdım gardaş zorunamı gitti __________________