+9 Ve +10 İtem'ler Nerden Gelir Nasıl Elde Edilir ? [Gir İceri Oğren]
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- +9 Ve +10 İtem'ler Nerden Gelir Nasıl Elde Edilir ? [Gir İceri Oğren]
-
30-09-2019, 05:38:58Selam Beyler Gecenlerde Oyundan Bir Arkadaşımız İsmini Vermek İştemiyorum 10 Fp Set Aldı Bende Merak Ettim Sordum Oda Bana Aynen Soyle Dedi Paranı Bas Sende Al Dedi Merak Ettim Sordum Nerden Aldın Dedim O İtemleri Bana Aynen Acık Cevapı : K2 Network İstanbul Ofisi'ne Git Paranı Bas İştediğin İtemi Al Şimdi Gelelim Bu Oyun İcin Emek Verenlere Araştırıp Buldum Adres'lerini K2 Network Yani Yeni GamerFirst İstanbul Ofisi Adresi : Buyukdere Caddesi noramin iş merkezi no:55 kat:3 D:6 Maslak/Istanbul Bu arada adresin tam tarifi Taksim'den metroya bindiğinizde itu-ayazağa kampusunden inip 15 dakika yol yuruduğunuz zaman gorebilirsiniz.Yahut levent'ten sarıyer dolmuşlarıyla gidebilirsiniz.Adrese bizzat gittim ve K2 Turkiye ofisi olduklarını onayladılar.Guvenlikten telefonla goruşebildim sadece.Adresi vurun kırın diye de vermedim ve vergi kacırdıkları icin maliye'ye ve bilişim suclarına şikayet ettim ve bu firmanın arandığını teyit ettiler bana gorevliler.Butun bilgiler emniyette mevcuttur.Artık sonuc bekliyorum Karya net bilişim ve Game cafe services bilişim diye geciyor Ve gelelim en ozel bilgiye.Telefonu kimse acmıyor gunde 20 kere aradım belki. Telefon : 0212 286 06 95 Bizzat Kendim Gittim Ve Şahit Oldum Gercektende 9 Ve 10 İtem Satışı Var . Bana İnanlarlar Az'dır Biliyorum İnanmayanlar Anca Kendinlerini Kandırırlar Onlara Diyecek Sozun İse Verdiğim Adrese Gidin Gereken Herşeyi Gorsel Olarak Goreceksiniz ! Vede +10 İtemlerin Fiyatı Gayet Ucuz Eğer 9 İtem Alcaklar O Kadar Para verip Almayın Gidin İstanbul Ofisine 10 İtem Alın Ve Oyun Boyle Gider Bu Oyunu Oynayanlar İşe Beni Beklesin Daha Neler Neler Var Oyundan GuardionOfRosered(Ahmet) Kardeşimizde Fulll 10 İtem Full 4 Takı Bulunmakta Bunlar Nerden Geliyor Diye Sorarsanız Uste Gayet Acık Bir Şekilde Cevaplandırdım Neyse Benden Bu Kadar Artık Ne Yaparsınız Ne Edersiniz Bilemem de Bir An Once Bu Oyunda Kurtulmaya Bakın ! __________________