Adı ustunde CEP telefonu! Yani bu cihazi cebimizde tasiyalim diye icat etmisler adamlar. Hatta mantigi bu sekilde kurduklari icin TITRESIM bile yapmislar. Neden? Kotumuzun cebinde tasiyoruz ya. Malum carsida, konserde ya da ne biliim cok gurultulu mekanlarda bulundugumuzda, ya da telefonu sessize aldigimiz zamanlarda, cebimizdeki titresim yoluyla cep telefonumuza bi cagri ya da mesaj geldigini anlayalim diye. Olay budur!
Simdi soruma gelelim. Acaba bu nesneyi neden israrla cebimize diil de, cantalarimiza, montumuzun vucudumuza en buyuk mesafesi olan bi cebine, kemerimize taktigimiz ozel bi gilifa vs. yerlestiririz? Sahsen benm sinirimi bozan seylerden biridir bu - ki cok cabuk sinirlenen biri diilim.

"Ya kardesm. Ariyorum ariyorum acmiyorsun. Tmm duymadin, titresimi de mi hissetmedin?" - "Yoo valla duymadim, ha bi de cebim cantamin en derin koselerinden birinde oldugu icin titresimi de algilayamadim kusura bakma!"

Nasil bakmiim ya. Hayati mesele de olabilirdi. Bu ne rahatlik ya? Sen aradgnda aninda aciyorum ama...Madem arandiginda farkina varmiyorsun, ne diye tasiyorsun o cep telefonunu? Hava atmak icin mi aldin onu ya?!

Sizce de hakli diil miyim?
Dipnot:
Bu arada bayanlara: Lutfen uzerinize alinmayin, gerci bu saydiklarimin coguna sizlerde rastlaniyor ama amacim bayanlari kotulemek, kucuk dusurmek ya da yargilamak diil tamam?